foto

Geoff Johns

  • nar. 25.1.1973 (45 let)
    Detroit, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 The Batman
2019 Wonder Woman 1984

TV seriály

2018 Titans (TV seriál)
Titans (E01)
2015 The Flash (TV seriál)
Revenge of the Rogues (S01E10)
2014 The Flash (TV seriál)
Going Rogue (S01E04)
Fastest Man Alive (S01E02)
Pilot (S01E01)
2011 Smallville (TV seriál)
Booster (S10E18)
2010 Smallville (TV seriál)
Absolutní spravedlnost (S09E11)
2009 Smallville (TV seriál)
Legie superhrdinů (S08E11)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 DC Superhrdinky: Intergalaktické hry - komiks
2016 DC Super Hero Girls: Hero of the Year - komiks
2014 Liga spravedlivých: Válka - komiks
2013 Neporazitelný Superman - komiks

TV seriály

2016 Justice League Action (TV seriál) - komiks
2012 Metal Hurlant Chronicles (TV seriál) - komiks

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Titans (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Donna Troy (E09)
Angela (E08)
další epizody (10)
The Flash (TV seriál)
Epizoda 10 (S05E10)
Epizoda 9 (S05E09)
Epizoda 8 (S05E08)
další epizody (23)
2017 The Flash (TV seriál)
Mixed Signals (S04E02)
The Flash Reborn (S04E01)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace