foto

Geoff Johns

  • nar. 25.1.1973 (47 let)
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Wonder Woman 1984

TV seriály

2020 Stargirl (TV seriál)
Pilot (E01)
2019 Titans (TV seriál)
Trigon (S02E01)
2018 Titans (TV seriál)
Hank a Dawn (S01E09)
Doom Patrol (S01E04)
Titáni (S01E01)
2015 The Flash (TV seriál)
Revenge of the Rogues (S01E10)
2014 The Flash (TV seriál)
Going Rogue (S01E04)
Fastest Man Alive (S01E02)
Pilot (S01E01)
2011 Smallville (TV seriál)
Booster (S10E18)
2010 Smallville (TV seriál)
Absolutní spravedlnost (S09E11)
2009 Robot Chicken (TV seriál)
Two Weeks Without Food (S04E08)
Smallville (TV seriál)
Legie superhrdinů (S08E11)
2008 Robot Chicken (TV seriál)
In a DVD Factory (S04E04)
I'm Trapped (S04E03)
They Took My Thumbs (S04E02)
další epizody (4)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 DC Superhrdinky: Intergalaktické hry - komiks
2016 DC Super Hero Girls: Hrdina roku - komiks
2015 DCU: Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy - komiks
2014 Liga spravedlivých: Válka - komiks
2013 Liga spravedlivých: Záchrana světa - komiks
Neporazitelný Superman - komiks

TV seriály

2016 Justice League Action (TV seriál) - komiks
2012 Planeta Metal Hurland (TV seriál) - komiks

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2021 The Flash (TV seriál)
Episode 20 (S07E20)
Episode 19 (S07E19)
Episode 18 (S07E18)
další epizody (20)
2020 Stargirl (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
The Flash (TV seriál)
Success Is Assured (S06E19)
Pay the Piper (S06E18)
Liberation (S06E17)
další epizody (10)
2019 Titans (TV seriál)
Nightwing (S02E13)
Faux-Hawk (S02E12)
E.L._.O. (S02E11)
další epizody (13)
The Flash (TV seriál)
Crisis on Infinite Earths, Part 3 (S06E09)
The Last Temptation of Barry Allen, Pt. 2 (S06E08)
The Last Temptation of Barry Allen, Pt. 1 (S06E07)
další epizody (22)
2018 Titans (TV seriál)
Dick Grayson (S01E11)
Koriand‘r (S01E10)
Hank a Dawn (S01E09)
další epizody (11)
The Flash (TV seriál)
Elseworlds, Part 1 (S05E09)
What's Past Is Prologue (S05E08)
O Come, All Ye Thankful (S05E07)
další epizody (22)
2017 The Flash (TV seriál)
Mixed Signals (S04E02)
The Flash Reborn (S04E01)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2010 Scream Awards 2010 (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)

Fanoušci tvůrce