foto

Geoff Johns

  • nar. 25.1.1973 (48 let)
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2023 Green Lantern Corps
2020 Wonder Woman 1984
2011 Green Lantern: Emerald Knights

TV seriály

2020 Stargirl (TV seriál)
S.T.R.I.P.E. (S01E02)
Pilot (S01E01)
2019 Titans (TV seriál)
Trigon (S02E01)
2018 Titans (TV seriál)
Hank a Dawn (S01E09)
Doom Patrol (S01E04)
Titáni (S01E01)
2015 Flash (TV seriál)
Pomsta lotrů (S01E10)
2014 Flash (TV seriál)
Samotář (S01E04)
Nejrychlejší na světě (S01E02)
Město hrdinů (S01E01)
2011 Smallville (TV seriál)
Booster (S10E18)
2010 Smallville (TV seriál)
Absolutní spravedlnost (S09E11)
2009 Robot Chicken (TV seriál)
Two Weeks Without Food (S04E08)
Smallville (TV seriál)
Legie superhrdinů (S08E11)
2008 Robot Chicken (TV seriál)
In a DVD Factory (S04E04)
I'm Trapped (S04E03)
They Took My Thumbs (S04E02)
další epizody (4)
2006 Blade (TV seriál)
Conclave (E12)
Hunters (E10)
Bloodlines (E04)
další epizody (4)

Producentská filmografie

Spisovatelská filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2021 Titans (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
Flash (TV seriál)
Epizoda 20 (S07E20)
Epizoda 19 (S07E19)
Epizoda 18 (S07E18)
další epizody (20)
2020 Stargirl (TV seriál)
Stars & S.T.R.I.P.E., Part Two (S01E13)
Stars & S.T.R.I.P.E., Part One (S01E12)
Shining Knight (S01E11)
další epizody (13)
Flash (TV seriál)
Success Is Assured (S06E19)
Pay the Piper (S06E18)
Liberation (S06E17)
další epizody (10)
2019 Titans (TV seriál)
Nightwing (S02E13)
Faux-Hawk (S02E12)
E.L._.O. (S02E11)
další epizody (13)
Flash (TV seriál)
Crisis on Infinite Earths, Part 3 (S06E09)
The Last Temptation of Barry Allen, Pt. 2 (S06E08)
The Last Temptation of Barry Allen, Pt. 1 (S06E07)
další epizody (22)
2018 Titans (TV seriál)
Dick Grayson (S01E11)
Koriand‘r (S01E10)
Hank a Dawn (S01E09)
další epizody (11)
Flash (TV seriál)
Elseworlds, Part 1 (S05E09)
What's Past Is Prologue (S05E08)
O Come, All Ye Thankful (S05E07)
další epizody (22)
2017 Flash (TV seriál)
Mixed Signals (S04E02)
The Flash Reborn (S04E01)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2010 Scream Awards 2010 (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)

Fanoušci tvůrce