Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezvaní hosté vyžadují po Jerichově křtu těžká rozhodnutí. (Apple TV+)

Recenze (8)

epoh 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do poslední chvíle to drží tu zvláštně tajemnou a zvracenou atmosféru. A konec sice vše pouzavira, ale nastalo to, čeho jsem se bál, že finále neskončí totální diváckou katarzi... Nicméně i tak věc stojící za pozornost ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takze sekta, ktora sa toci okolo dievciny, co si ozivi, koho ma "rada"?! heh.....a to sa dej na krstinach celkom fajn vyvijal a konecne sme videli i manipulativnu tetusku, avsak ten koniec mi pride nasilu a pritiahnuty za vlasy. Sice sa dalo ocakavat, nieco v tomu duchu uz v casti, ked sa objavil "strycko", ale s tou Seasonovou...co, hypnozou?! ...objimanim 40tich "nenapadne" poobliekanych na ulici a nasledne zmiznuvsich typkov.... Povedal by som, ze sa tu divakov niekto snazi "opit slanym rozkom". Posledne epizody boli v miernejsom, takpovediac, udrziavacom tempe, a tak som aspon dufal v paradny koniec. Ale tento zan rozhodne nepokladam. 60% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uvažoval som aj nad plným počtom, ale tie si viac nechám schované pre zodpovedania ďalších otázok a rozvíjania deja v ďalšej sérii, ak samozrejme vznikne. Záverečné rozuzlenie ma uspokojilo, nie úplne rozsekalo či šokovalo, ale obraty o 180 stupňov som neočakával. Finále je nakrútené samotným tvorcom skvostne, umne kopíruje Shyamalanov štýl, respektíve kombinuje vlastné rozprávačské postupy s tými formálnymi Inda. Posledný záber uzatvára dokonale prvú sériu, je však jasné, že je kam pokračovať ďalej. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měl jsem hubu dokořán, a s napětím jsme očekával, jak to celé skončí. WOW. Tenhle seriál si budu muset někdy znova připomenout tak, že to sjedu všechno na jednou, protože ne všechno jsem pochopil. Ale moc se mi to líbilo, a klidně bych uvítal 2 sérii. A pokud bych měl něco vytknout, tak to je závěr. Jako okej, ale když se na tom podílí Shyamalan čekal bych nějaký velký zvrat na konci, který mě odrovná, protože seriál k tomu směřoval, ŠKODA. I tak jsem ale spokojený. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama