Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V době útoku na americkou ambasádu přijíždí do Hongkongu na dovolenou losangeleský detektiv James Carter. Jeho přítel, zdejší policejní inspektor Lee, se domnívá, že explozi má nejspíše na svědomí gang Rickyho Tana. Večer jdou společně do nočního podniku, který patří Tanovi. Zatímco Lee pátrá v zákulisí, Carter se dobře baví. Lee zahlédne v klubu obávanou gangsterku Hu Li. Pokusí se ji pronásledovat, ale žena unikne. Krátce nato se stává cílem útoku hongkongská policejní stanice. Lee se domnívá, že Carter zahynul v troskách. Ten se pustíl do pronásledování Rickyho Tana až k jachtě, kde se právě začíná večerní párty. Dostane se na palubu a seznámí se tam s Isabellou, milenkou amerického milionáře Reigna. Pak narazí na přítele, který na loď tajně pronikl. Jsou zajati a předvedeni před Tana. Chce, aby mu Lee pomohl opustit město, je však náhle zastřelen Hu Li. Rozzlobený policejní náčelník odvolá detektiva z vyšetřování a přikáže mu, aby Cartera dovezl na letiště a posadil do nejbližšího letadla směrem do Spojených států. Muži se dohodnou, že budou pokračovat v pátrání. Než se jim podaří případ uzavřít, čeká je ještě řada životu nebezpečných situací, nečekaných zvratů a překvapení. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

Bollek 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to i o trochu víc než jednička. Jackie Chan toho předvedl zase o trochu více, je tu víc povedených vtipů. 2 krásné holky. Ale Tucker má naprostou většinu hlášek stále hloupou a přijde mi, že už tím i Chana nakazil. Ale jako dvojici jim to docela dobře klape. Když se ve dvojce navíc Tucker naučil i bojovat, je už i něčím prospěšný. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Nebaví, hoci to malo, viac, než dosť vtipných momentov, takéto investigatívne, komediálno-akčné srandičky u mňa dokázali udržať pozornosť, popri reklamách na komerčných televíziách, iba keď som bol podstatne mladší. Nostalgia mi síce hovorí, nech dám o hviezdičku viac, ale to radšej dám iným filmom podobného ranku, ktoré ma vtedy bavili. Ako oddychovka v TV alebo backround, perfektné. ()

Reklama

Googlak 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarené akčné pokračovanie tejto podarenej dvojice, ... ešte by som povedal, že o trochu zábavnejšie ,ale zase užž to nemá taký dej ako predošlá časť, ... Duo Chan&Tucker šľape ako hodinky + dostali ma hlavne podarené hlášky Tuckera :-) (Tentokrát tě už nebudu šetřit jenom proto, že jsi ženská. Budu si představovat, že jsi chlap. Nádhernej chlap, s dokonalou figurou, se kterým bych šel do kina):-) ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Tak toto som fakt nečakal. Že po vydarenej jednotke príde fakt super dvojka. Aj keď to nie je jednotka je to brilantné pokračovanie, Jackie a Chris sú stále vo forme :-). Bitky boli skvelé aj hudba vystihovala dej. Réžiu oceňujem zvlášť a herecké výkony ... Vôbec nesklamali. Musím uznať, že hlavne čo sa týka tržieb mimoriadne vydarený film. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Shodili mě z baráku, zmlátili mě, svlíkli mě do naha a ty se mě nezastaneš." Tak s takovým parťákem bych rozhodně nechtěl viset vysoko nad zemí na čínském bambusu, ale možná bych s ním mohl navštívit masážní salón Nebe na zemi. Tam se mi totiž líbilo, hláškovací pošťuchování mezi drzým potomkem otroků a prťavým rákosníkem mě taky bavilo a při karatistickém souboji podpatků moje béčková filmová duše vyloženě vrněla blahem. A taky jsem přesvědčen o tom, že běžný heterosexuální chlap by nejméně jednou denně potřeboval, aby se mu agentka Isabella Molinová prokázala svým služebním odznakem umístěným v podprsence. Ano, tak snadno a lacině mě může film dostat. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (33)

  • Starosta Las Vegas Oscar Goodman si ve filmu střihl krátké cameo, ale tato scéna se do finální verze nedostala. (SG-1)
  • Ve scéně, kdy mají Carter (Chris Tucker) a Lee (Jackie Chan) podezření, že se v zásilce nachází bomba, utíkají na střechu budovy, přičemž vyrážejí dveře. Při cestě zpět jsou však dveře v pořádku. (Luigi.K.)
  • V jednom z rozhovorů prozradil režisér Brett Ratner, že scénu, v níž Chris Tucker (Carter) zpívá karaoke, bylo problém natočit. Tucker odmítl napodobovat Michaela Jacksona, dokud běžely kamery. Mimo kameru tím ale všechny ostatní bavil. Režisér proto kameramanům řekl, aby ho při tom natočili nepozorovaně. (SG-1)

Reklama

Reklama