Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V době útoku na americkou ambasádu přijíždí do Hongkongu na dovolenou losangeleský detektiv James Carter. Jeho přítel, zdejší policejní inspektor Lee, se domnívá, že explozi má nejspíše na svědomí gang Rickyho Tana. Večer jdou společně do nočního podniku, který patří Tanovi. Zatímco Lee pátrá v zákulisí, Carter se dobře baví. Lee zahlédne v klubu obávanou gangsterku Hu Li. Pokusí se ji pronásledovat, ale žena unikne. Krátce nato se stává cílem útoku hongkongská policejní stanice. Lee se domnívá, že Carter zahynul v troskách. Ten se pustíl do pronásledování Rickyho Tana až k jachtě, kde se právě začíná večerní párty. Dostane se na palubu a seznámí se tam s Isabellou, milenkou amerického milionáře Reigna. Pak narazí na přítele, který na loď tajně pronikl. Jsou zajati a předvedeni před Tana. Chce, aby mu Lee pomohl opustit město, je však náhle zastřelen Hu Li. Rozzlobený policejní náčelník odvolá detektiva z vyšetřování a přikáže mu, aby Cartera dovezl na letiště a posadil do nejbližšího letadla směrem do Spojených států. Muži se dohodnou, že budou pokračovat v pátrání. Než se jim podaří případ uzavřít, čeká je ještě řada životu nebezpečných situací, nečekaných zvratů a překvapení. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Druhý diel filmu Križovatka smrti je omnoho väčšia infantilná hovadina, ako jednička. Najlepšie z celého filmu boli skazené scény v záverečných titulkoch. Na trojku už som sa nechcel pozerať, ale tú chybu som aj tak urobil. Ukecaný Chris Tucker a rýchly Jackie Chan nás pobavili už v jednotke a dvojka mala ponúknuť keď už nič iné, tak aspoň rovnako dobré hlášky, alebo prostredie, alebo soundtrack, ale nestalo sa. Takto tu máme ďalšie slabé pokračovanie, ktoré robí prvému dielu hanbu. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Po zdařilé Křižovatce smrti přichazí díl druhý a já jsem rád, že si tvůrci usmysleli, že natočí pokračování. Akčnější, svižnější, a zábavnější film, který má i lepší scénář než díl předchozí, tak těmito slovy by se dal tento kousek vyjádřit. Chris Tucker už mi lezl méně na nervy a kdykoliv se objevil na plátně tak jsem se chtěl smát, protože to co předvádí je nezapomenutelné a velmi vtipné. Jackie Chan předvádní více bojového umění, které je neuvěřitelné. Dále potěšila přítomnost krásné Roselyn Sanchez. Určitě lepší než jednička a já se těším na díl třetí!! ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle je skoro stejně dobrý jako první díl, je sice pravda že většina situací už byla v jedničce, ale mě to rozhodně neomrzelo a zase jsem se skvěle bavil.Jackie Chan i když už je pěkně starej, tak je pořád pekelně rychlej a Chris Tucker mi taky nepřipadal zas tak špatnej jak tady všichni řikaj, podle mě se na ukecanýho, zbabělýho poldu, kterej nic neumí, pořád se jen vychloubá a schovává skvěle hodil a jako protipól k Chanovi dobře zapad. Jak už je zvykem u filmů jackiem Chanem, tak i tady jsou ty souboje a celková jejich choreografie výborný, teda až na to co tam předvádí Tucker to vypadá jako když tancuje u tyče, než že by bojoval, ale to bylo spíš hozený do komiky a aspoň se střídalo bojový umění s vtipnýma scénama v podání tuckera. Jediný co se mi moc nelíbilo, byl hlavní záporák, ten spíš vypadal jako nějakej rákosník z tržnice než pořádnej kruťák z triády, ale jinak si nemůžu stěžovat ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zato druhý díl je už i docela solidní porce zábavy. Tucker se zlepšil, Jackie více využitý, humoru je více a příběh není už tolik čitelný. Ratner natočil svůj dost možná že nejlepší kousek, přestože je to do značné míry spíše dílo náhody. Amerických Chanovek, který stojí za pozornost není mnoho, ale tuhle jsem si docela užil. 70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Naprosto stejný formát jako jednička. Jde hlavně o to, že Chris Tucker je uřvané pako, které dělá problémy jen tím, že řve, Jackie Chan je pak celkem čestný borec, který se také snaží o komedii. Zápletka nudná, nepřekvapivá, i když si o sobě myslí opak. Podruhé už to prostě není taková sranda, obviňování z rasismu je pořádná nuda. Film je mnohem křečovitější a vyčpělejší, než aby se to sneslo naprosto s klidem. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (33)

  • Starosta Las Vegas Oscar Goodman si ve filmu střihl krátké cameo, ale tato scéna se do finální verze nedostala. (SG-1)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 90 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama