Reklama

Reklama

Dave Chappelle: Sticks & Stones

(pořad)
Trailer
Komedie / Stand-up
USA, 2019, 65 min

Režie:

Stan Lathan

Scénář:

Dave Chappelle

Účinkují:

Dave Chappelle
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Sticks & Stones je americká stand-up komediální show z roku 2019, kterou napsal a hrál komik Dave Chappelle a režíroval Stan Lathan. Speciál, který produkovali Chappelle i Lathan a distribuoval Netflix, je podrobně popsán jako provokativní pohled na přílivovou vlnu skandálů celebrit, krizi opioidů a dalších vymožeností současné doby. (sator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

sator

všechny recenze uživatele

Sticks & Stones je americká stand-up komediální show z roku 2019, kterou napsal a hrál komik Dave Chappelle a režíroval Stan Lathan. Special, který produkovali Chappelle i Lathan a distribuuje Netflix, je podrobně popsán jako „provokativní pohled na přílivovou vlnu skandálů celebrit, krizi opioidů a dalších vymožeností současné doby. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Bavil som sa, napriek tomu, ze som od Dave-a videl lepsie kusky. Mnoho trefnych a pravdivych poznamok o tom, ako sa od dobroty "ubijame vlastnou demokraciou". ;) Kto ma nadhlad a trochu rozumie pomerom, o ktorych pan "tocil", ten si to uzije. Velmi sa mi pacila myslienka pri interupciach, v ktorej ku vysostnemu pravu zien prisiel Chappelle s originalnym pravom muzov v tejto veci. ;) Dufam, ze ti ostatni si casom rozsiria obzory mimo ich vlastnu bublinu. Odporucam. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Možno by bolo dobré určiť, kedy stand-up už prestáva byť stand-upom a stáva sa prak*kotskou prednáškou. On Chappelle sa okrem svojich politických názorov totiž k ničomu inému nedostal a ťažko povedať, čo z toho nebolo myslené vážne. Ale tak aspoň to mal vypointované. A miestna potrhlá projacksonovská aktivistka ChArLeNe sa v tom aspoň našla. Musí mať dievča ťažký život. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Na rovinu přiznám, že mě překvapila míra toho, z čeho všeho si někdo dovolí v Americe dělat srandu a eště to protlačit na Netflix. Občas je tlačení na pilu zbytečné, občas jsem se kvůli neznalosti některých reálií nechytal, ale jinak tuhle show můžu doporučit každému, kdo má rád kvalitní a hlavně nekompromisní stand-up. Dave Chapelle se s nikým a ničím nepáře a dost často se trefuje do černého (někdy i doslova). (Netflix, orig.) ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Osobní názor? Být za každou cenu anti-PC mi přijde stejně tak stupidní, jako tu politickou korektnost dodržovat od rána do večera. Lidi to přehání, oba tábory, až to začíná být unavující. Přesně z toho důvodu jsem byl co se týče Chappellova čerstvýho kousku dost skeptickej, nakonec to ale nebylo tak hrozný. Nějaký ty homo urážky, občasná obrana Michaela Jacksona, nic, z čeho bych skákal na střechu, ale zároveň dost vynalézavě podaný, takže vlastně pobavilo. Ty čtyři hvězdičky jsou spíš tři a půl, ale vem to čert, Dave je přes to všechno sympaťák a navíc část s potratama - goddamn right! ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Dave Chappelle nesprávně uvádí, že Kevin Hart byl vybrán jako hostitel 80. ceny Akademie. Hart byl  vybrán jako hostitel 91. ceny Akademie. (sator)
  • Necháte-li na Netflixu nepřerušovaně běžet závěrečné titulky, automaticky se přehraje tajný, nevyhledatelný speciál Davea Chappelleho s názvem „Epilog: The Punchline“. (sator)

Reklama

Reklama