Reklama

Reklama

Dokážeš udržet tajemství?

  • USA Can You Keep a Secret? (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Každý má svá osobní tajemství, která neřekne ani té nejlepší kamarádce. Emma, hrdinka romantické komedie Dokážeš udržet tajemství?, ale v návalu alkoholu a paniky z turbulencí vyklopí všechny své tajnosti a intimní pocity neznámému muži na vedlejším sedadle v letadle. Kdyby se už nikdy nepotkali, nic by se nestalo. Z cizince se ovšem vyklube očekávaný Jack Harper, nový nejvyšší šéf v práci. Máloco může být strašnějšího, než jejich druhé setkání… A než pobyt v jedné kanceláři a asi i v jednom městě. Proč mu jen, proboha, říkala o svém bodu G?! A že by chtěla zkusit mít penis?! A že kafe v práci je úplně strašný?! Na pomoc musí přispěchat nejlepší kamarádka i šílená spolubydlící. Všechny společně pak spadnou do víru trapasů, náhod a komických situací, ze kterých ale i přesto může vzejít překvapivé pozvání na rande a láska. Láska, do které zasáhne další tajemství. Ty má totiž úplně každý. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (72)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem odkládal rok a 4 měsíce jelikož se mě do něho nechtělo a musím uznat, že kdybych ho neviděl o nic ani nepřijdu. Ženská cestuje letadlem a bojí se při turbulencích, že umře tak vyklopí všechny své tajemství chlápkovi co sedí s ní, který je shodou náhod šéf její firmy (reálné asi jak série Star Wars) . Bohužel vtipné je to jen ze začátku a to jen něco a celé to zachraňuje jen hlavní ženská postava. Do toho se zde ve velké míře objevuje feminismus (když si ženská musíš dřít dvakrát více než chlap , aby si něco dokázala) v celé firmě jsou zhruba 3 chlápci na 10 ženských (absolutně nereálné ve firmě na výrobu bio drinků) a celkově to není žádná sláva. 40 procent ztráta času nedaj bože na to jít do kina ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Sice se toto zařadí do tuctových romantických komedií, ale i přesto si to zaslouží mojí pozornost. Už jen díky hereckému duu, Alexandra Daddario má snad ty nejhezčí oči jaké jsem kdy na obrazovkách viděl. No a Tyler Hoechlin sakra, být na kluky tak nevim nevim. Každopádně, tohle není o hercech. Film je chytlavý, nemusí to být samý žert a vtípek. Navíc koho někdy nenapadlo někdy prostě ze sebe všechno nechat vyjít ven, navíc když to sdílíte s člověkem, kterého nejspíš už nikdy nepotkáte. Já to párkrát udělal a člověk si aspoň trochu uleví. Bohužel když se z toho neznámého stane Váš šéf, může z toho začít zajímavý blázinec. Moc se mi líbilo jak všechny ty tajnosti byli zpětně ukázány a že jsi z toho ten chlapík nedělal vědu a spíš naopak se nebál rejpnout, ale v takovém tom dobrém slova smyslu, že to moc nepřeháněl. Fakt povedená, průměrná, možná lehce nadprůměrná komedie. ()

Reklama

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Je to vcelku milé, sem tam dokonce vtipné a občas bohužel i trapné (jakože teď se na tebe hrozně naštvu, protože jsi prozradila, že mám neteř!!! :-O ehm, pardon za spoiler, ale tohle jsem trochu nepobrala). Co je fakt, že jsem se u filmu i usmívala (nevím, možná to bylo tím vínem, co jsem u toho pila). Každopádně v rámci kategorie je to průměrný film akorát tak na to vypnout mozek a zasnít se, jaké by to bylo, kdybych se tak mohla někdy ještě zamilovat... :-) ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Alexandra Daddario občas sympatická, občas, tedy o dost častěji, a to hlavně ze začátku, naprosto na pár facek. Tuctový, ničím vybočující a snadno zapomenutelný film, jakých už jsem viděl určitě několik desítek. Za pár dní nebudu vědět, o čem to bylo. A ještě že tak, protože pamatovat si dvě asi nejškaredější spolubydlící v dějinách filmu, to prostě nechceš. ()

JJaannee 

všechny recenze uživatele

Obyčejný, nenáročný film s pěkným hercem v hlavní roli, trochu bláznivou holkou a jejími přáteli. Romantika a další závan romantiky, trocha vtipných chvil..je fakt, že ten film neměl žádné vyvrcholení, žadné drama a najednou skončil. Dějová linie je přímá jak pravítko a najednou byl konec..ale po týdenním pracovním nasazení to bodlo.. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Film je založen na románu „Can You Keep a Secret?“, který napsala Sophie Kinsella. (ČSFD)
  • Jedno z priznaní Emmy (Alexandra Daddario) v lietadle je, že keď počuje skladbu od Imagine Dragons "Demons", rozplače sa. Alexandra Daddario si zahrala v inom videoklipe spomínanej kapely, a to v Radioactive (2012). (megajalec)
  • Keď Jack (Tyler Hoechlin) príde prvýkrát k Emme (Alexandra Daddario) do bytu, zahlási pri pohľade na obrázok, že je to najšťastnejší pes, akého kedy videl. V skutočnosti ide o psa Alexandry Daddario Levona, ktorého si adoptovala. (megajalec)

Reklama

Reklama