Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sex, vražda a pomsta neboli nikdy zábavnejšie. Ned Ravine je policajt a neprekonateľný advokát v jednej osobe - v uliciach je množstvo zločincov, ktorých treba najprv chytiť a vzápätí ich obhájiť na súde. Ide totiž zväčša o obete spoločnosti a desivých drám z mladosti. Ned je natoľko pohltený svojou prácou, že nemá čas na svoju manželku Lanu, ktorá sa ho s milencovou pomocou rozhodne zabiť, aby po ňom mohla dediť. Rovnaký zámer má aj prepustený zločinec Max Shady, ktorý viní Neda z toho, že ho pred rokmi nedokázal obhájiť. Navyše má hrdina čo robiť, aby sa ubránil svojej zvodnej a bohatej klientke Lole, ktorá ho chce dostať do svojej postele. Pomáha mu síce milujúca sekretárka Laura, lenže tá má tiež dosť starostí vyrovnať sa s desivou spomienkou z minulosti... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Před dvaceti lety jsme se tomu v kině coby mladí usmrkanci smáli, až jsme si museli pindíky držet, aby jsme se nepočůrali. Včera jsem nad tím trochu kroutil hlavou. Jasně, pár vtípků a dementních nesmyslů je v pohodě, jako v každé, i nepovedené parodii, ale jinak mi to po většinu času připadlo až docela trapné. Nevím, možná to dělá ten věk, nebo fakt, že tehdy jsme většinu parodovaných filmů měli čerstvě nakoukané a ještě živě v paměti. Ale soulož v lednici pobaví vždycky. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

Parodia z obdobia najvacsej slavy filmovych parodii (tri ZAZ a ich filmy ci Mel Brooks a jeho komedie), Carl Reiner je klasik zanru, ale tato parodia sa mu prilis nepodarila. Uvod ma este par vazne slusnych vtipov a napadov, ale s pribudajucou stopazou je Fatalny Instinkt nudnejsi a nudnejsi a koniec som odzival. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Není parodie jako parodie. Oproti Žhavým výstřelům, Připoutejte se prosím a dalším se tahle povedla výrazně méně, i když se zrodila v době, která parodiím přála. Některé vtipy jsou skutečně vtipné, ale další jsou zase tak nějak prostoduché. Ve chvíli nouze se na to dívat dá, ale komediálním fajnšmekrům bych to asi nedoporučil. ()

Bluerider 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré jako starší Reinerova pocta filmům noir Mrtví muži nenosí skotskou sukni, ale i tak jsem se velmi dobře bavil. Zábava je pochopitelně lepší, pokud znáte filmy, které se zde parodují (erotické thrillery 90. let, Noci s nepřítelem, Mys hrůzy, ale třeba i Pojistka smrti). Velmi dobrý casting, především trojice hlavních ženských postav (manželka Kate Nelligan, sekretářka Sherilyn Fenn a femme fatale Sean Young) je úchvatná. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama