Reklama

Reklama

Sanditon - Série 3

(série)
Velká Británie, 2023, 4 h 47 min (Minutáž: 47–52 min)

Epizody(6)

Obsahy(1)

I ve třetí, opět šestidílné řadě britského dramatického seriálu, který vznikl na motivy posledního, nedokončeného románu Jane Austenové, se vracíme do Sanditonu, nyní již etablovaného přímořského letoviska, jehož pestrý společenský život je snad více než kdy jindy plný intrik a vášní. A znovu se také setkáváme s Charlotte Heywoodovou, nyní již zasnoubenou mladou dámou, která snad konečně najde štěstí podle svých představ. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak vypadal svět, když nebyl Tinder a museli jste vše dělat osobně. Nebyly mobily a internet, takže se člověk každou chvíli s někým málem zasnoubil, nebo omylem ne/oženil :D ()

pipapa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je už opravdový průšvih = černoš-i/-ky, tj. rasová korektnost/multi-kulti, LGBT-téma, děj zúžený téměř jen na rozhádávání a opětovném usmiřování se bezpočtu mileneckých/manželských párů, nechutně natahovaný je pak "happy-end" ústřední zamilované dvojice. ...Natočeno přesně podle diktátu, který v současnosti prosazují moderní progresivní fašisté v EU a USA. Fuj! ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada není dokonalá, ale protože završí vše z předchozích dílů a téměř každý se dočká svého rozhřešení, je DOST dobrá. Závěrečný sprint hlavní dvojice mi lehce připomněl svízele Anne Elliot, kde se také nastřádala taková kupa nedorozumění a ztraceno v překladu, že se zdálo být téměř nemožné, aby mohli dojít svého štěstí. ()

Galerie (206)

Reklama

Reklama