Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva záchranáři narazí na několik obětí nové drogy se silnými účinky, které zemřely hodně zvláštní smrtí. Co se to tu sakra děje? (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (166)

easaque 

všechny recenze uživatele

+1* Zdejší hodnocení nebylo zase tak nízké, aby mě odradilo od tohoto sci-fi a tak jsem si ho pustil na Netflixu. Zvláštní účinek nové syntetické drogy upoutá pozornost dvou záchranářů a navíc když se ztratí po jeho pozření i dcera jednoho z nich tak se musí přece konat. Téma je lákavé, ale zvláštní způsob zpracování a střihu mi opravdu nesedl a navíc i v ději to dost skřípe. I díky pomalejšímu tempu a pomateným dialogům mi dalo dost práce ho dokoukat. Po zralé úvaze, zda mi něco film přinesl, tak jsem se rozhodl jen pro jednu hvězdičku a to asi mluví za vše. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 0 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 0 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Na to, jak je to zajímavej nápad (a nutno uznat, že celkem originální) a dokonce i slušně graficky a digitálně zpracovanej, to ve výsledku vyjde trochu do ztracena. Počáteční "wow efekt", kterej se po seznámení s příběhem a pochopením, o co asi půjde, dostaví, nakonec zmizí a v závěru už asi můžu říct, že mě to moc nebavilo. Vlastně jsem rád, že film nebyl delší, protože dnes jsou miniálně dvě hodiny zcela běžný. Tohle beru jednoznačně jako plus. Vyloženě průser to není, ale čekal jsem rozhodně víc. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Námět vynikající, režie skvělá, scénář super a herci překvapili. Ale stejně mě na filmu něco vadilo. Možná to byla ta kamera s divným filtrem a tlumenými barvami, možná to bylo zmatenému vyprávění. V ději se cestuje časem, jak v příběhu, tak flashbacky, a občas jsem se v tom trochu ztrácel. Na televizní film je to fajn, do kina bych na to jít nechtěl. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nápad super,zpracování je fajn,bez zbytečných cinkrlátek,ale ve finále mi tam trochu něco chybělo.Minimálně jsem od závěru čekal víc než jen standardní melancholii.I když na druhou stranu vlastně ani nevím co by bylo lepší.Mínusem je i hodně líné tempo v první půl hodině.Atmosféra je sice fajn,ale než se něco opravdu začne dít a než mi vůbec došlo co se děje (protože ze začátku to není zřejmé a dopředu sem si o filmu nic nezjišťoval),dost se to táhlo...60% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Synchronic" je z môjho pohľadu excelentný film. Fascinujúci a hypnotický na pozeranie, vynikajúce dialógy a napriek tomu, že film nemá zrovna najjednoduchšiu story, tak som ju dokázal celkom dobre sledovať. Jediné čo by som asi filmu bol schopný vytknúť je, že vo svojej prvej polke je trošku zmätený a chvíľku nám trvá, než pochopíme čo sa vlastne reálne deje. A hoci keď som spätne tie momenty vo svojej hlave analyzoval a pochopil som súvislosti, mal som pocit, že trošku film stojí na mieste. Prídeme na niekoľko miest činu kde sa objavia sáčky od "Synchronic" a dokopy z toho nejako nevieme pochopiť čo sa vlastne komu stalo alebo čo sa vlastne reálne dialo. Vo svojej druhej polke však film na tieto otázky odpovede dáva a myslím si, že veľmi uspokojivé. Možno len tých miest činu nemuselo byť tak veľa. Nebyť toho, bol by som absolútne spokojný. Jamie Dornan a Anthony Mackie sú perfektní. Pôsobia ako skutoční tímoví parťáci a veril som im jednotlivé momentky. Film v druhej polke rovnako začne ukazovať súvislosti. A je to fascinujúce sledovať. Vizuálne film vyzerá dobre, no čo ho podľa mňa maximálne predáva sú jeho herecké výkony a excelentný záver, ktorý nebudem spoilovať. Necháva síce v hlave jednu otázku, no to je podľa mňa veľmi dobrá otázka, na ktorú si môžeme skúsiť nejako odpovedať. Pre mňa zatiaľ jeden z tohtoročných highlightov, ktorý má rozhodne na to byť na konci roka medzi najelpšími. Hodnotenie: A ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Pes hlavní postavy Steva nese jméno Hawking, jedná se o referenci na anglického fyzika Stephena Hawkinga, jelikož jsou ve snímku použity prvky kvantové fyziky a cestování časem. (Kuzmik)
  • Natáčení probíhalo v New Orleans v Louisianě, mimo jiné místo, kde se jeden z hlavních herců narodil (Anthony Mackie). (Kuzmik)

Související novinky

10. ročník Future Gate sci-fi film festivalu

10. ročník Future Gate sci-fi film festivalu

13.09.2023

Největší středoevropský filmový festival sci-fi filmů a kultury Future Gate odstartuje svůj jubilejní desátý ročník 26. září v pražském kině Lucerna a následně se přesune do Brna. Kromě hlavní… (více)

7. ročník sci-fi festivalu Future Gate je tu

7. ročník sci-fi festivalu Future Gate je tu

22.01.2020

Největší český festival sci-fi filmů a kultury Future Gate divákům přinese řadu nových oceňovaných snímků (Malý Joe, Vivárium, H0use), které budou soutěžit o hlavní cenu festivalu, ale i nesmrtelné… (více)

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

08.10.2019

Po úspěchu loňské filmové výpravy se čtyřčlenný ČSFD tým opět vydal na nejvýznamější festival pokleslých žánrů na světě. Hororoví fandové Filmmaniak, RUSSELL, Goldbeater a POMO (na spodní fotce zleva… (více)

Reklama

Reklama