Reklama

Reklama

American Hero

  • Velká Británie American Hero
Trailer 2

Obsahy(1)

Melvin (Stephen Dorff) žije bláznivým životem v New Orleans. Je potížista milující alkohol, drogy a ženy. Má to však jeden háček, vlastní super schopnosti. Brzy mu však dojde, že pokud nechce přijít o opatrovnictví svého syna, musí se změnit. Proto začne bojovat proti zločinu. (Aaron.)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (22)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání ne, ale malé určitě. Tady se nabízel prostor pro celkem ujetou akční komedii, ale oni se rozhodli, že to bude film s poselstvím, který vypráví o jenom superhrdinovi, který si neuměl poradit se svými schopnostmi. Will Smith byl v tomhle lepší, a to i přesto, že trikově snímek úplně nepropadá. Ne, tohle prostě moc nebavilo. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Hodně to připomíná Hancocka jen s tou výjimkou, že tohle je smrtelník s jednou schopností ale taky feťák a alkoholik. Stephena Dorffa jsem dlouho neviděl a musím říct, že jet u sympaťák. Film s jednoduchou zápletkou a taky jen s 85 minutami. Film uteče jako voda a já se pohodě bavil. Efekty jsou občas nic moc ale tenhle snímek asi neměl moc vysoké rozpočty. V dnešním světe superhrdinských filmů se asi ztratí ale já nevidím důvod proč by jste ho neměli vidět. 60% ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Snad jedině díky pěkným trikům z After Effectu jsem vyloudil jednu benevolentní hvězdičku, jinak bych se i zdráhal snímek doporučit. Jdete na akční pecku se syfy námětem a dostanete žebrácký vývar z Henkoka, okořeněný takovou dávkou zbytečných žvástů, div že nezatoužíte taky po nějaké té superschopnosti, abyste si telekineticky vyrvali oči z hlavy ven a ostentativně s nimi mrskli na plátno vašeho provinčního kina a American Zero už tak neměli šanci nikdy vidět. Užvaněný děs s totálně otravnými antihrdiny! ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Pokud čekáte akční nebo sci-fi film tak se moc nedočkáte jelikož akce tu je asi minutku ke konci a superschopnosti jsou odsunutý až na třetí kolej. Tohle je obyčejný drama o neobyčejným člověku, točený záměrně polodokumentární formou kvůli osobnějšímu zobrazení hlavního hrdiny. Ani ta komediální stránka se zde moc neukazuje a kromě hláškujícího negra na vozejku tu toho už moc neni. I tak jsem se ale nenudil a ačkoliv ten film neni nijak originální, tak na jedno zkouknutí je naprosto neškodnej a nevidim jedinej důvod proč ho urážet. Za zmíňku stojí hodně slušnej soundtrack a Stephen Dorff v roli kterou si viditelně užil. ()

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Ťažko povedať, že by bol film úplným sklamaním, pretože očividne to bolo natočené s nízkym rozpočtom. Ak to vezmem v úvahu, tak je to zvládnuté dobre. Cítil som tam tu dusnú atmosféru mesta a pomerov. Bohužiaľ vo filme chýba akcia. Respektíve žiadna tam nie je (okrem jedného prevrátenia auta z traileru...) a to budí jednoznačný pocit sklamania, pretože stopáž je tak vyplnená inými prvkami (napr. problémami v rodine) a to film kazí a vyslovene mi to rýchle miešanie žánrov vadilo. Niektoré veci tam proste nemali byť a mali byť nahradené akciou. Potom by to bol úplne iný film. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • V 77. minúte, keď Lucille (Eddie Griffin) presadá do bieleho invalidného vozíka, je vidieť, že jej biele podrážky sú celé špinavé. To by ale nemali byť, keďže nevie chodiť. (Budisovie)

Reklama

Reklama