Unplugged (TV seriál)
Hudební / Dokumentární
Kanada / USA, 1989, 60 min
Troy Miller, Beth McCarthy-Miller, Aubrey PowellObsah
UNPLUGGED je série akustických koncertů velkých hudebních hvězd tehdejší populární scény, které byly vysílané stanicí MTV. Jako nejznámější příklad se dá uvést koncert Nirvany Unplugged In New York z roku 1993. (poz3n)
mysiak
Séria super koncertov...(3.7.2009)
Sharlay
Hodnotím především vystoupení Boba Dylana.(23.12.2008)
shantim
Neviděl jsem samozřejmě všechny, ale rozhodně vynikající byli "Kjůři", Nirvana a Eric Clapton. 90% hvězdiček(14.8.2010)
Riddick77
Za Erica Claptona a Sheryl Crow... 7/10!(28.1.2012)
Wishkah
Výborný hudební projekt televize MTV. Každý si tu najde ten svůj styl(1.6.2009)
Mr.Dick
YOU wanted THE BEST, YOU GOT THE BEST! HOTTEST band IN THE WORLD - KISS! A jdu si je hned pustit, foe.(18.1.2011)
SMarek
Skvělý nápad, na unplugged se většinou pozná kvalita kapely. Pokud jsou schopni svoji muziku zahrát v ne moc odlišné akustické verzi. Hodnotím koncerty Erica Claptona, Kiss, Nirvana a Boba Dylana.(27.7.2011)
rotel
Eric Clapton - je to fakt zážitok!(26.7.2010)
giaruj
MTV Unplugged. Jasné. V mojom prípade vedú Nirvana, Cranberries a Oasis. Všetky tri skupiny boli navrchole slávy. Cobainov výkon počul či videl hádam každý. Dolores s kapelou predviedla dojímavý a silný exkurz prvými dvoma albumami a Oasis presvedčili, že to dokážu i bez Liama. Na druhej strane nemusím toľko vzydvihovaný koncert Erica Claptona...(1.10.2010)
LexBarker
Jojo,série unplugged koncertů se skutečně vydařila.Je to opravdová prověrka schopností některých muzikantů.Nirvana,KISS a další nám předvedli,že to umí rozbalit i bez pomoci ac/dc...Když už je řeč o unplugged verzích,tak musím zmínit Hotel California od Eagles,to bylo asi to nejlepší co jsem kdy bez napětí slyšel,akorát to nebylo na MTV,ale na jejich koncertě z roku 1995.(28.10.2011)
jardamajkl
Z unplugged pro mě byli nejdůležitější 3 koncerty a to konkrétně Cure, KoRn a hlavně Nirvana. Ten uplugged Boba Dylana byl děsný! Ale viděl jsem i horší.(22.10.2009)
m4xp4yn3
Hlavně za vystoupení Queens of the Stone Age. Celkově vzato skvělý projekt pohlížející na hudbu populárních interpretů z jiného úhlu než běžná klipová produkce.(28.9.2010)
yaqwsx
Ani jsem nevědě, že tento úžasný počin je i zde na CSFD. Nelze hodnotit jinak než maximem - každý koncert má svou osobitou atmosféru a sílu. Mockrát děkuji, těm, kteří s tímto projektem přišli.(23.1.2011)
Elii
Vzhledem k tomu, že jsem šílenej fanoušek Pearl Jam, tak z tohodle jsem byla hodně nadšená. :)(27.3.2011)
jprmusic
Výborná záležitost. Mě se sice zrovna Nirvana nelíbila, raději mám Claptona, ale nápad to byl za všechny prachy. Doslova,(5.7.2011)