Reklama

Reklama

Bláznivá mise

  • Hongkong Aces Go Places (více)

Obsahy(1)

Zločinec světového formátu King Kong (Sam Hui) uloupí diamanty v hodnotě třiceti milionů dolarů. Jediná stopa, kterou zanechá na místě činu je bílá rukavice. A to je kámen úrazu, protože Bílá Rukavice je též známý zloděj drahokamů, který se však snaží posledních pár let sekat dobrotu. Ale diskutujte s italskou mafií. Má tak jedinou šanci, získat uloupené bohatství zpátky. Po jeho stopě se vydává nejlepší americký detektiv původem z Hong Kongu Albert Au přezdívaný Kodyžak (Karl Maka). Spoluprací s místní tvrdou policejní seržantkou Hatung (Sylvia Chang) zjistí, kdo má ve skutečnosti diamanty u sebe. Jenže to není tak docela pravda, protože King Kongův kumpán je ukryl na tajném místě a pak se nechal in flagranti chytit žárlivým a ochranářským bratrem, šéfem gangu. Těsně před smrtí ještě King Kongovi prozradí, že na zadní partie dvou svých dívek nechal vytetovat cestu k pokladu. Bláznivá mise plná honiček a humoru tak může začít... (monolog)

(více)

Recenze (76)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl You Never Die Twice, je pro mě srdeční záležitostí od dětství. Děda měl tenkrát ještě i jiný díl na kazetě a z něj jsem si pamatoval pouze to, že ke konci jsou autíčka na ovládání, která vybuchují. A hle, nedávno vyšla ke stáhnutí rovnou celá série Aces Go Places ve Full HD, tak jsem neváhal si rovnou pustit první díl a ony ty autíčka jsou tady, nádhera. Sice to není úplně tak dokonalé, jako čtyřka, která byla vážnější, akčnější, vtipnější i kvalitněji natočená v lepším prostředí, ale i tak, super nostalgie tohle vidět, po tolika letech. (1054. hodnocení, Full HD, České znění pro Kabel Plus, firma Vacek) ()

Jara_II 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem sjížďel VHSky s touto sérií snad ob týden.. Dnes, o asi patnáct let později, jsem se na první díly série podíval znovu, a můžu s celkem klidným svědomím říct, že ani po letech tato komedie příliš neztratila. Možná za to může i nostalgie, ale myslím že takový Kodyžak může pobavit i dnes.. Jednotlivé díly série: Bláznivá mise 1, Bláznivá mise 2, Bláznivá mise 3, Bláznivá mise 4, Bláznivá mise 5 ()

Reklama

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Infantilní, leč neskutečně nápaditá akční podívaná, postavená na výborné choreografii kaskadérských kousků - a že jich tu je! Hlavně úvodní tři čtvrtě hodiny jsou narvané k prasknutí. Potom se ale tempo bohužel začíná uklidňovat a film začíná lehce nudit. Dojem ale napravuje třeba skvělá scéna večeře Kodyjacka a Ha-Tung nebo geniální finále s autíčky na dálkové ovládání, naládovanými trhavinou. Jinak je to samozřejmě klasika "černého videa", kterou jsem ve svých pěti šesti letech viděl nesčíslněkrát. A i po tolika letech má pořád "kule". ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy , kdy jsem jako malý koukal jak na nový kolo na akční komediální jizdu jako je tato. Neznám v okolí vrstevníka , který by toto neznal. I dnes me kombinace akce , typického hong kong humoru a robotu veme. Každého to asi neveme , ale pro mě to je kult. Jen nekterí si myslí , že ten týpek je Jackie Chan. Ne není! To nevadí! KULT! ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

No hrozná kravina, nechápu to vysoké hodnocení. Navíc se vsadím, že většina lidí to viděla s dabingem, což je dost tragédie (a to má být komédie) - jedinej tam vyniká dabovanej Kodyjack, kterýho vtipně dabuje Jan Přeučil, chch (a vypadá jak Jura Obšil). Ta nejapná parodie na Kmotra nebyla ani vtipná a jenom využívá známosti toho filmu. Další takové využívání je zmníka o Růžovém panterovi nebo jméno King Kong. Tenkrát populární riflové bundy, účesy jak z diskotéky s diskžokeje Petra Salavy, jízda na krosovejch motorkách po schodech, saka s vyhrnutejma rukávama, rádobyvtipné postavičky a kaskadérské honičky v autech... No prostě něco tak trapnýho, jak český filmy typu Byl jednou jeden polda nebo Jak urkást Dagmaru (scénárista, kterej si jenom myslí, že jeho fóry jsou vtipný). Všimněte si, jak všem klapou botky, jak kdyby na nich měli stepovací podpatky. Evropští herci tak neuvěřitelně přehrávají, že by si za to zasloužili cenu nejrozmáchlejších gest a trapnosti. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama