Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Namakaný fešák Čchol-su (Seung-won Cha) je bohužel mentálně postižený. Žije se svým mladším bratrem Young-suem (Hae-joon Park) a pomáhá mu v rodinné restauraci. Jednoho dne ho ze zastávky unese postarší žena (Hye-ok Kim) a odveze do nemocnice, kde mu provedou sérii testů. Z neznámé ženy se vyklube jeho bývalá tchyně. Ta mu představí jeho malou dcerku Set-bjol (Chae-young Eom), která trpí leukémií a potřebuje transplantaci kostní dřeně. (LangiJ)

(více)

Recenze (4)

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Typ filmu, u kterého se člověk příjemně baví. Mám ráda tento typ humoru, trošku ztřeštěný, ale laskavý a milý. Na nic víc si film nehraje, dobře se na něj kouká, svižně plyne a zase tak citově nevydírá. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Pohodový rodinný filmík. Závěrečná část je sice ve vážnějším duchu, ale jinak celým filmem prostupuje miloučký humor. Skoro pořád jsem se usmívala a několikrát se i zasmála. Kudrnatý Cha Seung-won a jeho lehce retardovaný ksichtíky byly dokonalý. I mladičká Um Chae-young je ve svý roli skvělá. Sice jsem tušila, jak to dopadne, ale pár věcí překvapilo a líbilo se mi, jak na konci osudy hrdinů pěkně zapadnou do sebe. Čekala jsem sice úplně něco jinýho, ale sedlo mi to a bavila jsem se. Přeloženo. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých filmov, ktoré spočiatku až tak nezaujmú, ale postupom času začne dávať všetko naokolo zmysel. Chul-soo v úvode filmu pôsobil ako totálny čudák, ku ktorému si divák asi len ťažko bude hľadať cestu. Ale vďaka viacerým retrospektívnym scénam sa napokon dozvieme, odkiaľ sa tá jeho "podivnosť" vzala. A to je len ďalší dôkaz, že každý človek má za sebou nejaký príbeh, a nie je fér niekoho súdiť bez toho, aby sme jeho príbeh poznali. Takže napokon sa aj z najväčšieho podivína môže vykľuť obdivuhodný hrdina, ktorý riskoval všetko. Trochu mi na tomto filme prekážali tie gangsterské "vsuvky", ktoré som akosi nepochopil... Ale z celkového pohľadu bolo to posolstvo skutočne pekné a dojemné. ()

Konev 

všechny recenze uživatele

Manžel záchranář. Při požáru v metru se mu podaří zachránit svoji těhotnou manželku, ale ta zemře. On se z toho zblázní a stane se retardovaným. Po asi 11 letech se sejde se svojí dcerou, která má leukémii a potřebuje dárce. Spolu s otcem prožijí dobrodružství, které je spojí o kterém se dozví i veřejnost. Díky tomu se najde i vhodný dárce..... a pohádky je konec. Mírně ztřeštěná komedie, kterou podruhé už vidět nemusím. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama