Reklama

Reklama

Univerzální voják: Zpět v akci

  • USA Universal Soldier: The Return (více)
Trailer

VOD (1)

Bývalý univerzální voják Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme) je nyní především ovdovělým otcem milované dcerky Hilary. Svou profesionální kariéru ovšem nezanedbává a jako technický expert se podílí na přísně tajném vládním projektu, který rozvíjí ideu vraždících strojů k dokonalosti tím, že k řízení bojové jednotky používá supercomputer S.E.T.H. Nečekané problémy se zdánlivě dokonalou technologií nastanou ve chvíli, kdy se kontrolní počítač postaví proti svým lidským tvůrcům a jako osobní stráž použije neporazitelné univerzální vojáky. Zrádný S.E.T.H. tuší, že největší problémy bude mít s ostříleným veteránem Deverauxem a aby ho předem zpacifikoval, organizuje únos jeho dcery. Tím se ale dopouští sebevražedné chyby, protože Luc udělá všechno pro to, aby nemyslícím vrahounům natrhl triko i slezinu, zpacifikoval vzpurný počítač a zachránil Hilary. Akce může začít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po skvelej jednotke dostal do ruky pokracovanie nejaky dvanastrocny pubertiak, ktory sa rozhodol, ze si splni svoje sny. A tak je v dvojke minimum deja a maximum akcnych scen do ktorych hra hlasna drsna muzika. Dialogy tvoria prakticky len pokusy o hlasky. Väcsinou dost trapne. Rovnako ako spravanie sa vsetkych postav vratane Van Damma. Ten tu hra uplne inak svoju postavu. Neustále čumí na kozy a do toho sa priblblo smeje. Michael Jai White je ako záporak tiez dost nevyrazný. Aspon Bill Goldberg to prehána do takej miery az je obcas zabavny. Co sa tyka akcie, tak sa tu neustale nonstop striela. Po technickej stranke je v poriadku jak prevedenim tak nasnimanim, ale celkovo vyznieva dost monotonne a ta hlasna drsna hudba je fakt otravna. Za nieco objektivne stoja len bitky. Tie ma ako jedine skutocne bavili, aj ked su len na standardnej urovni. Vysledok je na podobne mizernej urovni ako Street Fighter. Ten sa aspon nebral vazne a tak sa na nom da viac zasmiat. Ale postrada poriadnu akciu. Tu je jej dost, ale okrem bitiek zacne dost rýchlo nudit a hlavne sa film berie strasne vazne a pritom je absolutne imbecilny. A este ma nasralo, ze to dost kasle na udalosti v predoslom diely a sympaticku novinarku nahradili otravnou pičou. 3/10. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Univerzální srajda: Prd v akci... Nemá smysl tajit, že jediným důvodem ke spuštění tohoto večerního programu TV H@vna byla představa, jak se tady nad "kvalitami" filmu pohrdavě vyzvracím. Jinak bych raději s Bratrstvem neohrožených zamířila už potřetí do Carentanu. Nejsem a nikdy jsem nebyla fanynka malého belgičana s velkou boulí a úctyhodnou roznožkou, zbylé obsazení se rekrutuje převážně z řad steroidy napíchaných neherců, sci-fi pozadí je zcela fádně současné... UV:ZvA pro mě zkrátka neobsahuje jediné lákadlo, jediný klad, zato záporů by se našla kvanta (režie, scénář, dialogy, střih, hudba, efekty, vsadím se, že i řidiči a uklízečky stály za suché z nosa). Univerzálně debilní děj: SKYNET už zase vyhodnotil lidstvo jako škodnou, aktivoval kyborgy a jedinou překážku + stopku zlotřilému stroji tvoří JCvD. Ten byl v prvním díle mrtvý, takže mám poněkud hokej v tom, jak se univerzálně odvojákoval a oživil. Hlavní hrdina musí mít k ruce samozřejmě otravnou kikinu s bujným poprsím a nějakou tu dceru, kterou je nutné chránit. A JCvD to "překvapivě" zvládne, přemůže všechny mohutné bezkrké steroidy, zastaví SKYNET, pardon - S.E.T.H., spasí USA, potažmo celý ten bezvýznamný zbytek světa. Odpad nedám jedině s ohledem na fakt, že jsem viděla a určitě ještě uvidím i dílka výrazně blbější a více amatérská... na druhou stranu, u těch se zase hodně nasměju, UV:ZvA akorát nudí. 19% ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Já jsem asi diametrálně odlišný divák, ale docela se mi to líbilo. Když pominu pár kravin, které musel scénárista "dovyřešit" aby to dávalo smysl, tak jako jednoduší film s tím problém nemám. Po absolvování druhého vojáka se na film strhly zničující recenze a dodnes jsem nepochopil proč. Viděl jsem i napodruhé, pravda má to chyb jak máku, ale existuje dvanáct tuctů horších filmů... ()

Imouse odpad!

všechny recenze uživatele

Odpudïvé dílo, které má úplně děravý scénář. Představte si armádu, ktera střílí raketomety, děly, poloautomaty, automaty, gránatý a na druhé straně pět robotů, kteří jsou zkrátka nesmrtelní. Roboti si napochodujou až k vojakům, zbraní si nevšímají, a vojsko solidně zdecimují. Pak přijde na scénu Van Damme a nakope jejich robotický zadky. Obvykle mu stačí 2-3 vystřely zbraní do hlavy nebohého robota. A záverečná bitka? Ubohost. ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že to není nejlepší film, který jsem kdy viděl, ale nepřišel mi tak špatný, jak tady každý píše. Scénář je slabý jako vždy, metalová hudba mě tam dost rušila, ale zase souboje, kór ten závěrečný proti Whiteovi stály poměrně za to, takže pro mě lepší dvě hvězdy. Neházel bych to do stejného pytle jako předešlá dvě pokračování bez Van Dammeho a ostatních hvězd. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (10)

  • Film s odhadovaným rozpočtem 45 milionů amerických dolarů vydělal v severoamerických kinech jen 10,7 milionu. (NIRO)

Reklama

Reklama