Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Úzkostlivá Syd se snaží překonat nástrahy střední školy, trable v rodině i zamilování do svojí nejlepší kamarádky. A ještě udržet na uzdě svoje nadpřirozené schopnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

UhLee 

všechny recenze uživatele

První série - (7/10) : Seriál je fajnová rychlovka, která vás trochu pobaví, ale víc než vzpomínku na vybuchlou hlavu a vynikajícího Wyatta Oleffa si z něj neodnesete. Hlavní hrdinka není moc sympatická. Všechno ostatní už tady bylo.. Ale seriál není sám o sobě špatný.. Jenom je to téma už dost okoukané. Věřím, že se najdou fanoušci, kteří nejsou superschopnostmi si to užijí více než já. Nejlepší epizoda: Nejtemnější tajemství (E07) . ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Vynikající, jednohubka. Především Syd byla úchvatná a dokonale zahraná. Může se zdát, že jde o teen romaci, ale jakmile mi docvakly souvislosti a odkazy, byl jsem jak dítě pod vánočním stromem. A je celkem úsměvné, že většina neví! :) Tohle opravdu můžu a to jak normálně normální to je, je geniální. Uff ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Osobně si myslím, že spíš než srovnání se Stranger Things je lepší srovnávat IANOWT s Umbrella Academy, zejména s č.7 jménem Vanya (zmínil bych i Life is Strange, což je ale počítačová hra). Seriál na sledování a poslech rozhodně není špatný, drží se kvalita kinematografie, jakou mělo TEOTFW. Můj problém tkví ve vedlejších postavách, z nichž mi všechny přišly nudné a "prvoplánové", což Syd bohužel nevyváží. Vrcholem (první řady i negativ) byl pro mě ples, kde se jako by v jednu chvíli zcela vypařily všechny dospělé/zodpovědné osoby a žáci nečinně přihlíželi dění, které sice ve výsledku bylo "cool", ale předtím jako kdyby pode mnou někdo škubnul kobercem a já místo rovnováhy zcela přišel o Willing Suspension of Disbelief a tak i o požitek z oné "cool" scény. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Názov seriálu vystihuje aj môj postoj k tejto minisérii (dobre to vystihli užívatelia majo0007 a Zuzanv). Tisíckrát videné klišé z prostredia strednej školy predovšetkým o plese, trápnych vzťahoch medzi študentmi, šikane (pochopiteľne šikanujú biele deti s bielymi vlasmi) zlými rodičmi (pochopiteľne biely otec nazýva svojho syna buznou avšak v Sex education je čierny tatík k svojmu homosexuálnemu synovi zhovievavý) a obraz mal dokresliť Brady, ktorý neznáša lesby. Avšak tu sa tvorcovia prerátali, keďže to každý liberál spája s rasizmom a náš Brady má čiernu priateľku. Toto sa ako už bolo spomenuté dá porovnať s End of the F****king world iba na základe dĺžke epizód a na základe písmen v názve seriálu. Skrátka mix medzi Stranger Things a Carrie tak nejako nevyšiel a Netflix pokračuje v produkovaní množstva seriálov na úkor ich kvality. A to je škoda. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Typicky outsiderovské. Příjemná stopáž dílů. The End of the fucking world, ke kterému se to tak nějak hlásí, byl o několik tříd lepší. Pro teenagery který nenávidějí nějakou část svého těla, možná i svou duši, jde asi o dílko co přijde vhod. Já to dal i přes krátkou stopáž tak nějak bez pauz, i když jsem šel na hajzl, nebo si namazat Sázavu s mexickou vegan pomazánkou. Která je tada fakt boží. Maso žeru taky. Ale smrděj po ní prdy. A jakože dost. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Wyatt Oleff ve filmech To (2017) a To Kapitola 2 (2019) ztvárnil postavu jménem Stanley Uris – stejné křestní jméno má jeho postava i v tomto filmu. (Will_X)
  • Pandémia koronavírusu spôsobila zrušenie pripravovanej druhej série. I Am Not Okay With This tak skončilo po prvej sérii. (KukulienkaHO)

Reklama

Reklama