Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lily se vrátí do práce, kde objasní své podezření Jen a Anye. Foresta navštíví vlivný senátor Laine, který se vyptává na projekt Devs. (HBO Europe)

Recenze (10)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak až na posledných 5-10 minút opäť iba mierny nadpriemer, našťastie je tu ten záverečný zvrat. Herecké výkony na mňa pôsobia trochu béčkovo, ale to je v tomto prípade dané aj oným zvratom. Každopádne aj napriek slabinám je Devs stále namotávka a ste nútení naďalej zisťovať, čo príde. Ide však o neobmedzenú naráciu a tak vieme viac ako postavy, respektíve ich zistenia prichádzajú v dobe, kedy mi už o týchto udalostiach dávno vieme. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, na chvilu som sa vylakal, pretoze zachvat a spravanie absolutne nesiel dokopy s hranou postavou. Keby to nebol dovysvetlil twist o par minut na to, siel by som na dvojhviezdie, tak "nasilu" mi to prislo. Nieco sme sa opat dozvedeli, ale pomalicky to pre mna sklzava do dvoch podobnych kuskov, ktore som videl cca 10rokov spat. Tiez bolo temou zneuzivanie mladych naivnych mozgov na high-tech vyvoj...nazov si nespomeniem. Kazdopadne seriu urcite dopozeram...len trochu pre mna straca na atraktivite. Par nelogickych "skokov" ma tu uz vyrusilo. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí díl a nic podstatného se neděle a točí se na jednom místě. Hlavní postavy jsou nezajímavé. Závěrečné jakoby odhalení, také nebylo nic překvapujícího, neboť to divák věděl již od prvního dílu. V mnoha seriálech stejného žánru dokáží gradovat napětí a lépe diváka připoutat do televizního křesla. Jistě, kdo toho ještě nemá tolik za život nakoukáno, tak bude třeba z tohoto děje uchvácen. No nic, já tímto dílem dávám seriálu sbohem. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama