Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (18)

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Nie je to tá stará dobrá Futurama. Ostala iba nová vcelku priemerná Futurama. Počuť to už len na hlasoch, ktoré logicky zostarli. Neviem čomu prisúdiť tento zosun kvality (zmena štúdia, iné kultúrne a spoločenské myslenie alebo krátky animák ako prežitok doby), no na pár úsmevov tu toho inak veľa nebolo. Ak príde aj ďalšia séria, už asi bude bez mojej maličkosti. Toto zistenie mňa samotného celkom bolí. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejblbějších nešvarů dnešní doby - reinkarnovat hezky ukončené seriály - se bohužel dotkl i kdysi výborného animáku a po letech přiletělo pokračování, co nikdo nechtěl a ke všemu nabralo takovou sledovanost, že se na něj bude zase navazovat. Neříkám, že u pár epizod, hezky parodujících současná témata, jsem se nepobavil, ale v celkovém přehledu je nová Futurama spíše utrpením, než potěšením. [viděno na Disney+] ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Futuramu miluju, ale její vymodlený návrat po více jak dekádě je spíš hořkosladký. Osmá série sice není ani zdaleka takový průšvih a nuda jako posledních několik sérií Simpsonových, ale do té Futuramy, kterou zbožňují miliony lidí má sakra daleka. Pár epizod ukáže potenciál a snese přísnější měřítko, ale v rámci řady jich je bohužel menšina.. Velmi opatrných 60% ()

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele

Futuramu bohužel potkal podobný osud jako poslední série Simpsonových. Tato série byla vážně chabá a až na pár epizod dost průměrná a já osobně jsem se tu snažil najít aspoň něco pozitivního, ale je to dost těžké, protože žádný z těchto dílů až na 5 a 6 díl, nebyl ničím originální a díly pouze parodovaly jiné filmy či seriály, které byly populární v posledních letech. Humor byl úplně jiný než u předchozích sérií a u celé osmé série jsem se zasmál tolikrát, jako u jednoho dílu z minulých sérií. Jakožto obrovského fanouška tohoto seriálu mě to dost mrzí a osobně si myslím, že tvůrci tento seriál měli nechat u ledu a spokojit se super zakončením, které nechalo fanoušky spokojené v té nejlepší formě. CELKOVÉ HODNOCENÍ 8 SÉRIE 5,5/10 ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, dopadlo to líp, než jsem sám čekal, jen je prostě poznat, že Groening je za tu dobu už jinde a navázat na staré díly prostě nedokáže. Pořád mi tohle znovu-znovu-znovuzrození přijde zbytečně, pořád si myslím, že předchozí série měla nejlepší možný konec a Futuramě tahle (a nejspíš i další série) bude škodit pověst, ale stejně jsem rád, že jsem ty díly mohl vidět a i když průměrné a slabé převažují nad (relativně) dobrými, na příští sérii se nejspíš podívám taky. Koneckonců, levelu nových Simpsonových to nedosáhlo, pořád je to jeden z mých nejoblíbenějších seriálů a jsem zvědavý, s jakým koncem přijdou příště, protože snad žádný jiný seriál tolik konců nemá. Nejhorší epizoda za mě je ta laciná reflexe covidu, nejlepší epizoda zase Bahnem zapomenuté děti. Je ale zajímavé, jak moc jednotlivé epizody měly k sobě kvalitativně blízko a jak jsem u každé série nedokázal dát nižší hodnocení než 4*, tak tady jsem nedokázal dát vyšší hodnocení než 4*... 3* ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Společnost Momazon odkazuje na skutečnou firmu Amazon. (DominatorCZ)
  • Pri cestovaní časom sa medzi výjavmi z histórie za oknom stroja času objaví na moment záber zo seriálu Rozčarování (od r. 2018), ktorého autorom je tiež Matt Groening. (javlapippi)
  • Tato epizoda je věnována rapperovi Cooliovi, který daboval postavu Kwanzaa bota. (DominatorCZ)

Reklama

Reklama