Reklama

Reklama

Chřestýš

  • USA Rattlesnake
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná žena zachrání její dceru před smrtícími následky hadího uštknutí. Tahle svobodná matka teď ale musí splatit dluh a do západu slunce zabít neznámého člověka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

cocrHeLL odpad!

všechny recenze uživatele

To byl žbleps, aneb jak netflix dokáže navnadit trailerem. Nevím, jestli hlásám, že je to sračka jen kvůli tomu, že jsem očekával krapet něco jinýho než rádoby děsivé nahánění "koho zabít?" mařkou, co jde po duši na výměnu. Asi je to parafráze na ten defekt na začátku (ale to pak mohla být klidně poslední scéna filmu). Blbost. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Myslím, že moje 3* jsou i moc, ale byť to bylo celkem zklamání, film se mi líbil a bavil mě. Prvních 10 minut parádní. Super práce s hadem, co se záběrů týče. Hlavní hrdinka hodně sympatická a myslím, že jí role sedla do poslední chvíle. Ale přesně ve chvíli, kdy ona pochopila, o co jde, šel film dolů. Alespoň co se napětí týče, atmosféry určitě taky... Ale oceňuji, že se nebraly rozpaky s krví apod. Vše šlapalo. Městská maminka, která má najednou brát život, si myslím zahrána skvěle. Je prostě hrozná škoda, že to ztratilo na té atmosféře... ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Filmy na téma život za život mávajú občas dosť svižný až adrenalínový dej. Lebo čas sa kráti a k splneniu cieľa chýba ešte jedná ťažká maličkosť. Lenže tento film, taký rozhodne nieje. Je tu veľa hluchých scén, hororových prvkov je tu minimum a scenár neprišiel zo žiadnym zaujímavým zvratom a tam sa ich, teda ponúkalo viacej. Herci sa tiež moc neukázali, hlavne od Carmen sa čakalo, že bude hysterická sviňa, ktorá ide cez mŕtvoly, ale nie, dievča sa nejako bálo prejaviť. Netflix tento rok ukázal, že netočí len braky i keď tento práve takým bol. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ohraný motiv v rámci žánru nic neznamená, protože neohraný neexistuje, ale v tomto případě se Hilditch vyhnul jakékoliv snaze x krát reczklovanou báchorku na téma "život za život" něčím osvěžit. Zůstala jen vyprahlá nuda, ve které zoufalá matka hledá, koho by krouhla. Carmen Ejogo se sice snaží, ale v tomto případě to je házení hrachu na zeď. 10% ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Chřestýš je strohý a jednoduchý thrillerek, který sice není nijak oslnivý a rozhodně nezaujme natolik, aby se k němu chtěl divák vrátit, ale místy napínavý je a Carmen Ejogo se mi nezdála v hlavní úloze nijak protivná. Mimo to film nemá ani hodinu a půl, což z něj dělá ještě stravitelnější počin. Bez dlouhého váhání se prostě jedná o čistý průměr. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Když Katrina (Carmen Ejogo) cvičí se zbraní v poušti, sleduje video na YouTube o konkrétní zbrani, kterou si koupila – toto video je pravé. Osoba ve videu je Hickok45, vlastním jménem Greg Kinman. Kanál o střelných zbraních provozuje na YouTube od roku 2007 a za tu dobu nashromáždil více než 4 miliony odběrů. (LUKICKK)
  • Had, který se ve filmu objevil, je Chřestýš diamantový. (LUKICKK)

Reklama

Reklama