Reklama

Reklama

Chřestýš

  • USA Rattlesnake
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná žena zachrání její dceru před smrtícími následky hadího uštknutí. Tahle svobodná matka teď ale musí splatit dluh a do západu slunce zabít neznámého člověka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Chřestýš je strohý a jednoduchý thrillerek, který sice není nijak oslnivý a rozhodně nezaujme natolik, aby se k němu chtěl divák vrátit, ale místy napínavý je a Carmen Ejogo se mi nezdála v hlavní úloze nijak protivná. Mimo to film nemá ani hodinu a půl, což z něj dělá ještě stravitelnější počin. Bez dlouhého váhání se prostě jedná o čistý průměr. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Myslím, že moje 3* jsou i moc, ale byť to bylo celkem zklamání, film se mi líbil a bavil mě. Prvních 10 minut parádní. Super práce s hadem, co se záběrů týče. Hlavní hrdinka hodně sympatická a myslím, že jí role sedla do poslední chvíle. Ale přesně ve chvíli, kdy ona pochopila, o co jde, šel film dolů. Alespoň co se napětí týče, atmosféry určitě taky... Ale oceňuji, že se nebraly rozpaky s krví apod. Vše šlapalo. Městská maminka, která má najednou brát život, si myslím zahrána skvěle. Je prostě hrozná škoda, že to ztratilo na té atmosféře... ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tak tomu teda říkám promarněný potenciál... Mohla z toho být vtahující variace na The VVitch z moderního Mexika, a stal se z toho unavenej thriller s hororovými prvky. Vážně tam ten náběh na mrazivou poušťní mytologii byl, a já nechápu, proč od ní režisér upustil, a namísto atmosférického čarodějnictví se vydal po cestě revenge dramatu. Tak dobrý to mohlo bejt!! Ale aspoň štěstí, že už se pak scénář držel té samé cesty až do konce, osobně jsem se bál, kdy na mě zpoza rohu vybafne rádoby šokující finále typu Hranice života nebo nedávného Roztříštění... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ohraný motiv v rámci žánru nic neznamená, protože neohraný neexistuje, ale v tomto případě se Hilditch vyhnul jakékoliv snaze x krát reczklovanou báchorku na téma "život za život" něčím osvěžit. Zůstala jen vyprahlá nuda, ve které zoufalá matka hledá, koho by krouhla. Carmen Ejogo se sice snaží, ale v tomto případě to je házení hrachu na zeď. 10% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Prvý komentár k tomuto snímku. Najnovší hororový počin od netflixu. Výrazne mu pomohol aspoň dabing. Nič extra nečakajte. Zápletka jednoduchá, dcéru uštipne had a vyliečiť ju môže len obetovanie inej duše. Čiže musí matka do niekoľko hodín niekoho zabiť. Priemerný horor, ktorý má ale fajn minutáž a rýchlo utečie. 3* ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Když Katrina (Carmen Ejogo) cvičí se zbraní v poušti, sleduje video na YouTube o konkrétní zbrani, kterou si koupila – toto video je pravé. Osoba ve videu je Hickok45, vlastním jménem Greg Kinman. Kanál o střelných zbraních provozuje na YouTube od roku 2007 a za tu dobu nashromáždil více než 4 miliony odběrů. (LUKICKK)
  • Had, který se ve filmu objevil, je Chřestýš diamantový. (LUKICKK)

Reklama

Reklama