foto

Carmen Ejogo

  • nar. 1.1.1974 (46 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dolittle
2019 Chřestýš
2018 Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny
2017 Alien: Covenant - Prologue: Last Supper
Přicházejí v noci
Roman J. Israel, Esq.
Vetřelec: Covenant
2016 Fantastická zvířata a kde je najít
2015 Born to be Blue
2014 Očista: Anarchie
Selma
2012 Vražedná hra
Záblesk slávy
2011 Portraits in Dramatic Time
2009 Všude dobře, proč být doma
2008 Hrdost a sláva
2007 M.O.N.Y. (TV film)
Mé druhé já
2005 Lackawanna blues (TV film)
2001 Bojkot (TV film)
Co horšího se může stát?
Parfém
2000 Marná lásky snaha
Sally Hemingsová: Americký skandál (TV film)
1999 Historky z metra (TV film)
1998 Mstitelé
Temná hra
1997 Policajt ze San Francisca
1986 Úplní začátečníci

TV seriály

2020 Vypracovaná: Podle života Madam C. J. Walker (TV seriál)
Chlouba své rasy (E04)
Děvče podle Walkerové (E03)
Vlastními silami (E02)
další epizody (4)
2019 Temný případ (TV seriál)
Now Am Found (S03E08)
The Final Country (S03E07)
Hunters in the Dark (S03E06)
další epizody (8)
2017 Já, společnice (TV seriál)
Návrat (S02E14)
Náprava škod (S02E12)
Život jako tornádo (S02E10)
další epizody (7)
2013 Nultá hodina (TV seriál)
2011 Chaos (TV seriál)
2006 Unesený (TV seriál)
1998 Colour Blind (TV seriál)
1996 Cold Lazarus (TV seriál)

Dokumentární

2018 Black Hollywood: 'They've Gotta Have Us' (TV seriál)
Black is the New Hollywood (E03)
Black Film Is Not a Genre (E02)
2002 Scene Stealers

Hudební videoklipy

2012 Whitney Houston ft. Jordin Sparks - Celebrate (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 The IMDb Show (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce