Reklama

Reklama

Ronaldo

  • Velká Británie Ronaldo (více)
Trailer
Velká Británie / Španělsko, 2015, 92 min

Obsahy(1)

14 měsíců pod drobnohledem kamer v soukromí i na fotbalovém trávníku v prvním oficiálním autorizovaném filmu o jedné z nejslavnějších postav fotbalu. Úplně poprvé fanoušci získávají jedinečnou příležitost v působivém a fascinujícím dokumentu nahlédnout do soukromí výjimečného fotbalisty, otce a přítele. Prostřednictvím rozhovorů, ukázek fotbalového mistrovství a dosud neuvedených archivních materiálů se seznámíte se sportovním i osobním životem trojnásobného držitele Zlatého míče Cristiana Ronalda na vrcholu jeho kariéry. Vydejte se s autory filmů 'Senna' a 'Amy' na výjimečnou a objevnou výpravu a poznejte, co všechno obnáší být sportovní hvězdou, která je pod stálou kontrolou veřejnosti. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Cristiano zde předvádí celou svoji rodinu, na které vidíte, že to jsou obyčejní lidé se stejnými bolestmi a radostmi jako ostatní. Jenže syn s budoucí sedmičkou na zádech si řekl, že bude nejlepší fotbalista světa, a co řekl, to taky splnil. Ve sportovním světě je to stále stejně nastavené. Jedni ho nenávidí, další ho zbožňují. Ať tak či onak, jemu to může být jedno. Zabezpečil celou svoji rodinu. K tomu dělá práci snů za pohádkové peníze. Prožívá a maká na fotbale, jen jako asi jeden člověk na světě. Osobnost Ronalda nám názorně ukazuje, kam se obyčejný kluk může dostat i když to může vypadat povrchně. Rivalita s Messim braná jako důvod se zlepšovat je důkaz, že je to super voják na trávníku, a tak to má být. Kéž by byly války vedený formou mezistátních utkání ve fotbale, hned by byl větší klid. Já jsem sportovní fanoušek a tohle všechno je součástí, včetně mých vlastních emocí, které můžu prožívat s nimi. Nagelovaný metrouš je ve fotbalovém světě na špičce planety a to je prostě fakt. Body dolů sráží bohužel dost důležitý prvek, který výsledný celek kazí. Je to prapodivně poskládaný dokument na objednávku. 65% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

No....když se v první minutě objevil Kristyjánek ve slipech, nevěděl jsem, jestli to dřiv vypnout, nebo vrhnout. Naštěstí jsem posbíral zbytky realističnosti a vzpomněl si, o jaké hvězdě jakýho sportu to je. Nakonec to není úplný gayporno, ale dokument si taky představuju trochu jinak. Potěší pár záběru z mládi, ty jsou super. Dostatečný je i maping Ronadlovy fotbalové kariéry, i když bych uvítal vice zajímavostí, které mohl o patřičných špílech prozradit. Katastrofální je výprava do Ronaldova skromného soukromí, kde se míchá jaksi podivně současnost s minulostí, a kde se rozhodně film nemůže pyšnit "výjimečnou a objevnou výpravu", jak v obsahu uvedeno jest. Pro hejtry neschůdné, pro lajka natažené, pro Ronaldova fanouška asi v podstatě nepřínosné. Existuje mnoho lepších dokumentů (obecné tvrzení z pohledu Ronaldova nefanouška). 50% ()

Reklama

luksatka 

všechny recenze uživatele

Jako čekal jsem od toho daleko více. Ti, kteří se o fotbal tolik nezajímají, museli mít v tom strašný chaos, jelikož jednou tam bylo např. utkání z roku 2014, po němž následovala třeba krátká pasáž, kdy v roce 2003 Ronaldo přestupoval do United. No a myslel jsem si, že mi třeba tenhle dokument ukáže Ronalda v jiném světle, než v jakém jsem ho dosud viděl (namyšleného arroganta s žádnou sebezáchovou). Bohužel po zhlédnuti dokumentu nechuť k němu z mojí strany ještě vzrostla. To co tam kecal za nesmysly a scéna se ztraceným Lamborginim, to bylo už moc. Samozřejmě tam byly i hezké momenty, kdy jde vidět, že rodina a hlavně jeho syn jsou pro ním naprosto vším a jsou pro něj důležitější než fotbal. Dokument mě téměř nezaujal, dávám 40 %. ()

chelseaman22 odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt jsem se bavil tím, jak Ronaldova matka zobe antidepresiva během sledování čutání bílého baletu. Ronaldo se nám ukazuje jako pozorný otec a znalec rychlostních speciálů, na něž mu pomalu nevystačí parking. Člověk by byl býval doufal, že uvidí jeho polonahé rychlovky v negližé, avšak kamera neustále míří na nezajímavého synátora počatého v motelu v L.A. Nikdy bych neřekl, že někdo zpívá na stejně děsivé úrovni jako já. odpad! ()

Coleator 

všechny recenze uživatele

V podstatě je to jen plné řečí, jak chce Ronaldo vyhrávat a každá prohra ho strašně bolí... V každé druhé scéně se pak vysvleče do půli těla a všem ukazuje, že je prostě král (příklad za všechny je rodinná hra “Který auto tady chybí“)... Ronaldo zkrátka takový asi bude a ať si o něm myslíte cokoliv, je to prostě Pán fotbalista... Jenže to tenhle “dokument“ nezachrání... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V tomto dokumentárním snímku lze spatřit partičku kluků, kteří hrají na playstationu známou a úspěšnou hru „Tekken 3“. (ČSFD)

Reklama

Reklama