Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Góóól!

Góóól! (2005)

Jako velký fanoušek sportu a hráč fotbalu, musím říci, že se jedná o špičkový film. Kuno Becker, podal svůj životní výkon, který na 99,9% nepřekoná! Typický příklad toho, co by chtěl zažít úplně každý fotbalista. Dostat se z těžkých možná z ne příliš idealních podmínek až do top klubu. Nutno říci, že je to velmi nepravděpodobné.V současnosti si vzpomínám na Dembu Ba, který si musel něčím podobným projít a dotáhl to až do Chelsea. Dalším příkladem je CR7, který vyrůstal též v těžkých podmínkách a je pro mě nejlepším fotbalistou planety. Abyste to někam dotáhli musíte mít sen, být pracovití a odhodlání být nejlepší. Motto: Makej na sobě, ono se Ti to pak jednou vrátí.

Nikdy to nevzdávej

Nikdy to nevzdávej (2008)

Výborný film o ,,zápasení".Viděl jsem jej už moc krát a pořád mě neomrzel.Výborný děj, skvělý Sean Faris, kterému tyhle role neskutečně sednou a v poslední řadě okouzlující Amber Heard.

Disturbia

Disturbia (2007)

Jeden z mých oblíbených filmů, který jsem viděl už mnohokrát a pořád se na něj můžu dívat.Hraje v něm jeden z mých oblíbených herců Shia LaBeouf a zároveň režisér i díky Disturbii.Podle mě skvělý nápad Carusa na napínavý thriller.Jsem moc rád, že si Shia s hlavní rolí poradil výborně.Film rychle odsýpá a u mě má 5*.

Kamarád taky rád

Kamarád taky rád (2011)

Po natočení Friends with Benefits, se tato komedie zařadila mezi mé nejoblíbenější :). Will Gluck přesně věděl, že mi tenhle snímek padne do oka :). Skvělý scénář, skvělý pár, tvořící, Mila Kunis a Justin Timberlake. Miluji jejich intriky, zkrátka dvojice, jak se patří.

Crash

Crash (2004)

Spoilery! Úžasné drama, které se zaměřuje na osudy lidí a rozebírá je. Zalíbili se mi asi dvě scény, ze kterých jsem byl opravdu unešen a utkvěli v mé paměti! Nezapomenu na scénu, když malá holčička vběhne do střely zámečníka nebo když policista řekne zlodějíčkovi (Larenz Tate), aby vydělal ruce z kapes a mezitím ho zastřelil, protože si myslel, že měl u sebe zbraň, přitom svíral v ruce sošku. A ta hudba na konci, když přijedou policisté na místo činu, je dokonalá! Paul Haggis natočil svůj nejlepší film. 100%