Reklama

Reklama

Ve službě

  • Velká Británie Line of Duty (více)
Trailer 1

VOD (1)

Aaron Eckhart svádí neúprosný závod s časem v hlavní roli tohoto výbušného akčního thrilleru. Aby dosáhl svého vykoupení, vydává se zdiskreditovaný policista Frank Penny (Aaron Eckhart) na nebezpečnou misi s cílem vypátrat unesenou dceru náčelníka policie (Giancarlo Esposito). Její už tak mizivé šance na přežití rázem vezmou za své, když Penny udělá fatální chybu a zabije zvráceného únosce, jediné vodítko k odhalení místa, kde se dívka nachází. Poté, co se k němu připojí ambiciózní reportérka Ava (Courtney Eatonová), která zajišťuje živý přenos z pátrání, se rozpoutá hotové peklo, neboť na scénu přichází bratr mrtvého únosce (Ben McKenzie), lačnící po krvavé pomstě. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Skvělé akční scény. Jsou i výborně nasnímané, sestříhané - C. Miller a jeho skvadra stříhačů, nevím teda zda to stříhal jeden, nebo více lidí - dovolují Aaronovi vyniknout. Tedy, ten cápek v tomhle filmu dostal solidně zabrat. V každý akční scéně to vypadalo, že je on. Přeskakuje ploty, skáče z oken, řídí auta, účastní se bitek. Ten cápek podal naprosto fenomenální výkon a stíhá odevzdávat kvalitní herectví. To mě fakt dostalo. Je zde nespočet solidních soubojů s civilní choreografií, Rkové přestřelky s dobrým nazvučením a pár honiček. Ale pro mě film zabijí ta stupidní postava tý jůtuberky a veškeré scény, kde média jsou nacpaný. Veškerý ty dotykový mobily, tablety..strčte si to do háje. Totálně mi to rozbilo film. Je to nesnesitelný a díky tomu je i plno scén až nechtěně komických a předvídatelných. Mohl to být perfektní, dynamický akční film. Takhle je to jen další výblitek, na kterej chci zapomenout. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Svého času býval Eckhart celkem úspěšným hercem. Jádro sice byla šílená blbina, ale byla to zábava, v Temným rytíři se zase na nějakou dobu katapultoval mezi nejslavnější herce tehdejší doby, a z téhle slávy se snaží vyžít dodnes. Jenže od té doby co hlavní role, to peklo. A Ve službě je peklo ze všech nejpeklovatější. Ta zvrácenost moderní doby, kdy si každý všechno natáčí a vysílání live, je na začátku sice občas vtipná, ale po chvíli to skončí do absurdna a tam ten film vydrží až do konce. Scénář je fakt příšernej, muselo ho psát sedmiletý dítě, triky jsou jak z roku 2000 a i když hudba něco málo zachraňuje, je mi Aarona Eckharta fakt líto, on pokud má nad sebou solidního režiséra, tak umí hrát (nebo uměl), ale tady je ubohý i on.. ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Nebýt tam Aaron tak je to vysloveně hnůj. Ty dvě hvězdy vydřel jen on. Scénář je prostě mizernej a tolik dementních policajtů jsem v jednom filmu pohromadě neviděl, naprosto nesmyslně neprofesionální chování. A ta linka s živým přenosem to jen dorazila. To jako vážně pronásledujeme únosce a živě to přenášíme na internetu takže únosce sleduje kde jsme a co právě děláme? Opravdu Aarone? Opravdu? Obě internetový holky se chovaly jako krávy, ta v akci navíc jako kráva bez pudu sebezáchovy. Tohle frikulínský fejsbukový onlajn lajfstrým debilní chování se skoro nedalo sledovat, byť to měla očividně být originální zápletka. Humor dost vyčpělej a akční část naivní. Myslel jsem, že časy kdy dostanete železnou trubkou do hlavy a jen se otřesete a rvete se dál, jsou už pryč. Očividně jsem se mýlil. Fakt jsem zklamanej, protože jsem čekal oddechovku běčkovýho střihu. Bohužel tohle by mě nebavilo ani v zlatý éře VHS. ()

Porp 

všechny recenze uživatele

Už od prvej minúty som vedel, že toto ma baviť nebude. Film určený hlavne mileniálom, ktorí vedia svoje smartfony tasiť ako kedysi tasili kovboji svoje kolty. Vidím to na mojom kolegovi v práci. Akurát, že ten sa ešte nenaučil poriadne tasiť. Mal mi natočiť bitku v práci, ale on nestihol načas vytasiť svoj smartfón. Tak som mu povedal, aby pravidelne cez víkendy trénoval tasenie mobilu, ak chce zapadnúť medzi svojich. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Asi jako většina diváků, znalých dosavadní tvorbu Stevena C.Millera, jsem ani já nepředpokládal, že by se zrovna tento jeho snímek kvalitativně jakkoliv vymknul podprůměrnému, či slabě průměrnému béčkovému filmovému zážitku, ovšem nyní musím s radostí oznámit, že se C. Miller zatraceně překonal, a Line of Duty nemohu hodnotit jinak, než jako vážně strhující jízdu, disponující naprosto vším, co takováto správná, nenáročná akční jednohubka má mít, aby vážně bavila. Což znamená, hned od úvodu neskutečný, doslova strhující spád, přímočará, jednoduchá zápletka, kterou bych ale rozhodně neoznačoval za nějak vyloženě hloupou, spíš naopak, pátrání po unesené holčičce je zpracováno adrenalinovým a několikrát opravdu zatraceně napínavým způsobem, a v neposlední řadě i využití těch moderních prvků v podobě živého vysílaní na netu z průběhu celého toho pátrání mi vlastně také nepřišlo až tak úplně mimo. Dále nemohu nějak vyloženě kritizovat ani akci, i když pár těch přestřelek je tedy fakt naivních, ale čert to vem, když jinak celkově působí velice dobře, a v neposlední řadě i ten Aaron Eckhart v roli hlavního hrdiny zvládl zahrát přesvědčivě a výrazně. Line of Duty lze tudíž sice pořád považovat především za nenáročný, béčkový akční příspěvek, nicméně zároveň určitě patří mezi to nejlepší a nejzábavnější, co v rámci podobných produkcí a žánru za poslední roky vzniklo. Škoda tak jen pár vyloženě znehodnocujících scén a několika kýčovitých a vážně idiotských dialogů, jelikož pak by se jednalo fakt už o parádní pecku, takto za mě "jen" velmi silný průměr. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v najväčšom alabamskom meste Birmingham. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama