Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina teenagerů závislých na technologii se dostane do offline tábora. Společná turistika v lese bez přístupu k smartphonům však nekončí tak, jak to naplánovali organizátoři. Budou muset bojovat o skutečný život s něčím, co neviděli ani v nejtemnějších koutech internetu. Tváří v tvář smrtelnému nebezpečí číhajícímu v lese, objevují skutečné přátelství, lásku a oběti. Vyjdou z toho celí nebo v krvavých kouscích? (překlad: LIVINGDEAD) (dixx)

(více)

Diskuze

Tango_Oscar

Tango_Oscar (hodnocení, recenze)

Tenhle "film" byl naprostá ztráta času s bezpočtem hloupých a nelogických chyb. Např. že po cca 6h krev na stromě stále nezaschla, ale v mrtvole se už hýbali červi. Dále neslyšné přiblížení zmutovaných přerostlíků, kteří za normálních okolností byli slyšet snad na 200 metrů. Schody do sklepa vrzající pouze v situaci, kdy po nich jde některá z obětí. Letící hlava figuríny, kterou si díky malému rozpočtu museli půjčit v obchodě s textilem a nebo zbytečný pokus o odemykání telefonu kvůli tísňovému volání. Pokud nemáte vyloženě potřebu zabít hodinu a 40 minut, tak si radši vyberte něco jiného...

Uživatel Tango_Oscar smazal svůj příspěvek.

dannyd14

dannyd14 (hodnocení, recenze)

Vedia Poliaci, ze tiesnovy hovor funguje aj bez toho, aby ste museli odomknut obrazovku? :)

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Když už někdo překládá název filmu do češtiny, měl by ho překládat (v tomhle případě) z (polského) originálu a ne z (anglického) překladu.

Takové překlady překladu bývají totiž obvykle dost mimo.

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

Bolo by to fajn keby sa nerozhodli vykradnut Texas masacre, The hills have eyes and wrong turn.. taka zlatanina kde postavy sa logicky musia spravat nelogicky :) There is only one winner. Ale kedze je dnes ten Halloween...

Han_Quintet

Han_Quintet (hodnocení, recenze)

Stále čekám na zhodnocení zdejšího experta na Horrory jestli to vůbec stojí za shlédnutí, nevíte jestli Psychor to má v plánu na to koukat?

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Reklama

Reklama