Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina teenagerů závislých na technologii se dostane do offline tábora. Společná turistika v lese bez přístupu k smartphonům však nekončí tak, jak to naplánovali organizátoři. Budou muset bojovat o skutečný život s něčím, co neviděli ani v nejtemnějších koutech internetu. Tváří v tvář smrtelnému nebezpečí číhajícímu v lese, objevují skutečné přátelství, lásku a oběti. Vyjdou z toho celí nebo v krvavých kouscích? (překlad: LIVINGDEAD) (dixx)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (167)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Tahá kňoura za packy... HUPS! A letí za klacky." Bardzo dobre! Bezcharakterní klér nikoli v mercedesu, ale ve štěpkovači, gay nikoli stigmatizovaný ale omylem střelený a opilecký nacionalismus na té pravé cestě,  čili té, kde leží obr Puchýř. (© Gilmour93, parafrázováno :-). Pobyt v přírodě jsem si užil, i díky pro věc zapálenému vedoucímu: "Adrenaliiin!"  Strava na táboře byla chutná a vyvážená, neb "čarodějnice snídala malé holčičky a večeřela chlapečky." A díky čupr dávačce (jejími vlastními slovy "blbá, vhodná jen pro šukání") jsem dokonce přišel na břehu jezera o panictví, nedbaje hororového pravidla, že sex je rozsudek smrti! Zaujalo i kropení mobilů svěcenou vodou, pěkně po katolicku: "Ježíši, sešli anděly, ať zaženou zhoubné vlivy civilizace do hlubin pekelných!"  Já dodávám: Bože můj, ať místo do mobilů radši čumí holkám na prdelky! A obezřetně do křoví, samozřejmě... Jo jo, nejdrsnější odvykačka od sítí ("Máš holku?" "Občas. Na netu.") je ta polská, se zmutovanými obřími vidláky, pokrytými mokvajícími puchýři a funícími závislákům za zadkem. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jsem povětšinou s polskou filmovou tvorbou spokojen, tak jsem teď narazil. Poláci se rozhodli poslat svůj horor americkou cestou, a to určitě nebyl dobrý nápad. Příběhu tak chyběla invence (všechno, co se tu odehrávalo, už jsem někde viděl), navíc se tu vyskytovaly momenty tak stupidní, že jsem pořád ještě nepochopil, jak by je mohl jen trochu soudný režisér ve filmu ponechat. Jediným pozitivem celého snímku tak bylo to, že jsem zjistil, jak vyrobit tlačenku z člověka jen za použití hrubé síly a spacáku. Myslím, že to je na celovečerák dost málo. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Trochu zamrzí nevyužitý potenciál. Prvých 40 minút tam bolo všetko tak, ako má byť. Potom sa to rozhodlo, že si to na plecia zoberie každé jedno klišé podobne ladených hororových príbehov. Či už na poli charakterov - gay, tučko, silná ženská hrdinka, alebo v rámci dejových zvratov, ktoré sú skrátka hlúpučké. Od nápadu utkať sa s nepriateľom až po - vráťme sa do príšerného domu, lebo je tam mobil. Niektoré línie sú neuzatvorené - čo sa stalo s gayom v kostole a prečo sa ocitol, kde sa ocitol? Čo starý poštár? No a do toho zarátajme ešte fakt, že je tu dôraz na origin story vytrhnutý z nejakého Cčkového sci-fi. Podobnosť s Venomom čisto náhodná? Chcelo by to trošku lepšie nápady a možno nie až tak blbé postavy. ALE, typovo sú všetci obsadení dobre. Bavilo ma, sa na nich pozerať. Prostredie je využité rovnako na maximum a ako vravím - prvých 40 minút je funkčných. Nie sú to najsilnejšie tri*. Je mi jasné, že si to asi druhý krát nepozriem, ale kupodivu som pri tom netrpel tak, ako som sa obával. Za každé odhalené poprsie patrí akémukoľvek tvorcovi moja neskonalá vďačnosť. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Jestem w szoku. Myślałem, że Polacy, podobnie jak Czesi, nie mogą zrobić dobry horror. Ale ten film bardzo mnie zaskoczył. Taki WRONG TURN po Polski. Dobra gra aktorska, świetna kamera, ładne kolory i maski tych potworów były idealne.******Jsem v šoku. Myslel jsem si, že Poláci, tak jako Češi, neumí natočit horror. Ale tento film mne hodně překvapil. Takový WRONG TURN PO POLSKU. Dobré herecké výkony, skvělá kamera, hezké barvy a masky těch zrůd byly perfektní. 70% 😆😆 😆 😆 .......... ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou se mi osvědčuje pravidlo, že underrated outsideři jsou pekvápka (tohle a Kadaver) a naopak mainstream záležitosti (Ratched, Haunting of Bly Manor) se mi vůbec netrefily do vkusu. Všemi oslovovaný “Wrong turn po Polsku” je nakonec silnější tříhvězdová jízda, ve které se nešetří krví a celou stopáž si šikovně udržuje pozornost. Masky záporáků jsou povedené, hlavní teenageři na táboře pro internetově závislé jsou sami o sobě dost úsměvný nápad a celkově si poláci ve filmu dost skrytě dělají srandu ze všech možných prvků (vymítání Ducha závislosti z telefonů a tabletů pedofilním knězem...). Největším tahounem je ale jednoznačně uvěřitelnost zpracování, kdy se postavy rozhodujou přesvědčivě, je vidět jejich strach a rozklepanost a hlavně je všude špína, krev, slzy a tekoucí snople:D. Zní to sice komicky, ale právě tohle jsou věci, které přidávají na realističnosti a zaslouží si plusové body, které film zvedají na skoro slušnou čtyřku. Na polské béčko výborné. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Film byl předběžně promítán filmovým kritikům, od kterých získal většinou pozitivní reakce. (Delock)
  • Název filmu se objeví až chvíli před závěrečnými titulky. (noelcoward73)

Reklama

Reklama