Reklama

Reklama

Nezvaný host

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Pomocný montér sloužící na mezihvězdném korábu letícím vstříc nové Zemi bude zanedlouho otcem. Musí však nejdřív přelstít nemilosrdnou vesmírnou hrozbu, která chce kosmickou loď použít jako zbraň. (AMC Czech)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bruce a jeho tým vs. parazitní emzácké zombie. A je to přesně tak blbé, jak to zní. Pozitivní je, že Willis už se od toho dna může jenom odrazit, protože o moc níž to nejde. Nicméně tohle je docela sranda. papundeklové kulisy a mizerné efekty sem tak nějak patří a totéž se dá říct i o vlastně přiznaném plagiátorství. Suitsovi budiž přičteno ke cti i to, že se mu daří nenudit, byť občas za pomoci strašlivých hovadin. Ale tak co už. je to jasný podprůměr, ale zase ne takový, aby si zasloužil černá čísla. 40% ()

borec999 

všechny recenze uživatele

V najhoršom roku Willisovej kariéry tretí a konečne posledný film. Zase to nestálo za veľa, ale je to pravdepodobne to najlepšie čo v tomto roku Bruce natočil. Stále je to hlúpe, béčkové a lacné( mimozemšťania tu boli znázornení komparzistami, ktorí boli ponatieraní nejakým čiernym olejom). Akcia je hlavne v druhej polke, no film je paradoxne stráviteľnejší v prvej polovici, a to najmä kvôli Willisovi, ktorý tu dáva celkom solídne hlášky a zrejme ho natáčanie aspoň trochu bavilo a úplne to neodflákol. Takže za pár jeho hlášok a triezve zhodnotenie tvorcov, že nemá zmysel aby sa film bral v niektorých momentoch úplne vážne, to na tie 2* nakoniec zaokrúhlim. Stále je to však na pomery Willisových filmov bieda. 25% ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Zem je zamorená pandémiou a tak hŕstka obyvateľstva uniká do nového sveta na palube vesmírnej lode. Všetci sa ponoria do hybernačného spánku až na pár chlapcov z upratovacej čaty. Vec sa začína komplikovať keď sa na palube lode objaví mimozemsky netvor živiaci sa ako inak ľuďmi. Herecké obsadenie: Kariéra Brucea Willisa (nar. 1955, Západní Německo) nabrala strmú sínusoidu smerom k zániku. V poslednej dobe je jeho produkcia odpad za odpadom a inak to nebude ani tu. Prevedenie: zrejme všetky prachy išli na Willisov plat inak si neviem predstaviť prečo sa pri pohľade do vesmíru neustále pozeráme na jeden a ten istý záber lode a prečo má kameraman evidentne Parkinsonov syndróm krížený so začínajúcim štádiom epilepsie.  Pocity: Jedno klišé strieda druhé. Ani efekty ma nepotešili a čo sa týka toho hyspánca v hlavnej úlohe to je učinená katastrofa. Jediný človek čo si to na place užíva je evidenten Willis. A záverečná scéna AKA Armagedon, ktorá mala asi hrať trocha na moje city, tak pri tej ma normálne naplo. Pridaná hodnota: Absolútny odpad, ktorý zachránilo to že Bruce si to aj napriek tomu evidentne užil. 11% ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Kurnik šopa co je tohle za posranou amatérskou parodii na sci-fi?. Na Zemi vypukne mor tak se rozhodnou, že lidi budou posílat na novou planetu, kterou obydlí a film sleduje život jedné posádky z vybraných lodí . Už od začátku je to stupidní kapitán lodi a jeho armáda cca 10 lidí se zavře v kryokomorách a nedělají většinu filmu nic na lodi je 300 000 lidí většina v kryospánku a zůstane vzhůru zhruba 15 lidí. Kdyby se kdokoliv vzpouřil stačí vyhodit kapitánskou kajutu ( jsou tam všichni v kryokomorách proč všeci na jednom místě nevím) a bylo by po starostech. Těch 15 lidí tam celý film dělá úplné kulové jen jeden občas umyje zem tomu říkám náplň práce jo teda pardon chlastají tam jakási podomácku vyrobený nápoj . Vypukne tak jakási mutantí nákaza a kulky jich nezabíjí a oheň taky ne všichni to ví nebo postupně zjistí , ale přesto do nich střílí pořád jak pacení. Thomas Jane je tam tak 5 minut na začátku má proslov pak až na cca 30 minut před koncem a je po něm. Na konci tam po nich střílejí plastovýma pistolkama podobnýma těch co reklamují v těch reklamách na nerv. Jo a jinak hlavní monstrum vypadá hůře než monstra z hororů z 80 let proti němu jsou i monstra co byli zde https://www.csfd.cz/film/82259-pomsta-vetrelce/komentare/ kvalitní. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Z úcty ku castingu vyslúžilých akčných hviezd (jednej kedysi áčkovej a ďalších béčkových) dávam dve hviezdy, ale strašný blábol, polystyrénové kulisy (a to doslova, stačí pozrieť pred koncom záber, kedy hlavný hrdina stojí pri otvorených dverách do únikového modulu, ako sa hýbu vo vetre, alebo len otrasmi :) Škoda. Čakal som aspoň na tri slabšie hviezdy, ale v skutočnosti sú to dve slabšie hviezdy a nebyť tých mien, tak je to odpad typu Asylumu. Škoda. ()

Galerie (33)

Související novinky

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

16.05.2021

Hvězdy kultovního snímku Pulp Fiction Bruce Willis a John Travolta si po necelých třech dekádách zopakují spolupráci. Oba se totiž objeví v novém akčním filmu Paradise City. Snímek chystá režisér… (více)

Reklama

Reklama