Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osm celebrit dostalo pozvánku, aby soutěžili v nové online reality show. Principem celého pořadu měl být pobyt skupiny lidí v tajemném domě, v němž je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů, a rozhodnutí diváků, který ze soutěžících bude vyřazen. Brzy se ale ukáže, že poražené čeká kromě ztráty šance na vítězství a finanční odměnu ještě daleko strašlivější osud a soutěžící si uvědomí, že hrají o své vlastní životy. Vše je mezitím živě vysíláno po celém světě. (Pan.Antonin)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (5)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Švédsko/Kanadská variace na Saw. 8 bývalých celebrit je pozváno do internetové Online Show ( Něco na styl Big Brother), kde lidé hlasují o to, kdo má vypadnout. Kdo dostane nejméně hlasů bude muset bojovat o život v náhodném úkolu. Kdo má rád filmy na téma skupina uzavřených lidí, kteří bojují o život, tak tímhle rozhodně čas neztratí. Jsou zde pěkné holky ( ta nejhezčí ukáže i kozy) a ikdyž dialogy jsou občas hloupoučké a trochu se tím ztrácí tempo, tak jednotlivé duely, questy jsou parádní. Jednak jsou poměrně inovativně vymyšlené, ale hlavně disponují víc než solidním gore. Kyselina a roztrhnutí těla provazy rozhodně Highlight. Já se bavil, kdyby bylo finále o něco intenzivnější, šel bych i na 4 hvězdy. Příběh***, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí****, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí***. 6.5/10. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Milionář co svolá pár lidí aby se mordovaly pro peníze, celkem dobře to má vymyšlené. Dobré se kouká na krev a jak lidí padají i způsob vraždy je dobře promyšlený ale přesto to má pár svých nedostatků a proto nemůže být film úplně dokonalý. Konec překvapil prostě víc přitvrdit, hrozný to totiž pomalu utíkalo a napínava atmosféra byla slabší, jinak prostě příběh slušný. ()

Reklama

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Docela překvapení a povedená záležitost se zajímavým (byť všedním) námětem, pohodovými neznámými herci (nejznámější jméno je méně známý člen velké rodiny Skarsgardu) a postavami a kreativními nápady tvůrců. Po úvodní scéně jsem čekal hrozný odpad, naštěstí se to pak zvedlo a přes několik slabších pasáží, dialogů a myšlenek se mi to celkem líbilo a dám tomu lepší tři hvězdy. Pro ty, co na rozdíl ode mne viděli Like House a Saw (nebo nějakou z mnoha podobných záležitostí) to bude určitě daleko intenzivnější zážitek (ať už se jim znásobí pozitiva či negativa). ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Máte svoju NE-obľúbenú časť “Saw”? Tak ju vynásobte desiatimi a dostanete “FunHouse”. Na tak nesympatické herecké osadenstvo len tak ľahko nenarazíte. Námet NESKUTOČNE primitívny (ach Ježiš, čo som to napísal - teda TRENDY), v poslednej dobe častejšie zneužitý, ako slovenský občan počas testovania na Koronu. Gore je síce pekne spracované, no nie je ho priveľa, pričom tá “akože” nápaditosť v podobe spôsobu mordovačiek je inteligenčne kŕčovitá. Keď sa dá dokopy moja partia známych, najebaných niekde na chate na kokota, tak vymyslí originálnejšie spôsoby, ako si zakrútiť krkom. Popravde, nič iné som ani neočakával, keď som v úvode zbadal to logo tuctovej spoločnosti, ktorá za deň natočí viac hororov, ako na Slovensku pribudne pozitívnych. Toto je totálna sračka, čo ma len vytáčala vďaka tej dávke primitivizmu, ktorou je doslova nasiaknutá. Keď dám tomuto čo i len dve hviezdy (čo by asi bolo objektívne), tak každej časti “Saw” by som musel minimálne jednu hviezdu prihodiť. Toto bol posledný horor z maratónu, čo ma teda kurva dosť serie, že som si zrovna takouto pičovinou pokazil deň. Že mi prst neodpadol, keď som nato klikol .. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Dalsi z rady filmov, ktore upriamuju pozornost na trend "zblbnutia ludstva" vdaka socialnym sietam. Forma a scenar ma vsak nebavil a kazda z postav na mna posobila strasne strojene. Slabota. Ale s posolstvom suhlasim, kazdy den to vidiet v beznom zivote. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama