Reklama

Reklama

Skin Walker

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

MIMI.kry odpad!

všechny recenze uživatele

Je to divný film o vyšinuté ženské. Skin Walker je zvláště v druhé polovině nepřehledný a chaotický, kdy se v rychlém sledu míjejí pokroucené vzpomínky, obrazy a představy šílené ženy. Střih mi připomínal blikající, rozbitou žárovku a podobný rádoby moderní, art. přístup mi byl nepříjemný. Ne že by divák netušil o čem to asi je, že možná není všechno tak, jak se zpočátku zdá a že by nedával vůbec žádný smysl. Potíž je v tom, že kdyby se mi někdo zeptal, co mi sledování tohohle dílka přineslo, řekla bych hlavně tíživej pocit a zbytečnou depku. Vžívat se do myšlení a dostávat se do kůže nemocného člověka není opravdu nic zábavného, pokud se tak neděje alespoň hlubší, psychologičtější a umělečtější formou. Nevím, jestli je to přímo na odpad, ale osobně nějak nevím, za co bych měla dávat alespoň hvězdičku. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Mladá žena sa z mesta vracia domov na dedinu. Prečo? S otcom má chladné vzťahy, matku má v blázinci, babičku zavraždili a jej znetvorený brat, o ktorom si celý život myslela, že je mŕtvy, pravdepodobne žije. Takže odhaľuje rodinné tajomstvá. Technicky je to solídne, herci ušli, masky parádne. V prvej polovici sa však dej strašne vlečie. Potom to režisér obohatil úplne šialenými, zmätenými flashbackmi chorej mysle, čím sa film zmenil na celkom slušnú psychologickú nálož (hoci sa to miestami tvárilo vážnejšie ako by bolo treba). Po stránke scenára to nie je žiadna sláva a celý priebeh zvyšku filmu by sa dal zrekapitulovať jednou vetou. Vizuálne ale zapôsobil, takže ho odporúčam iba veľmi opatrne. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Zase jednou film vyloženě pro okrajový publikum. O čemž hovoří i zdejší hodnocení. Pouze 78hodnocení a 39%. Za mě Skin Walker není špatnej film a určitě má něco do sebe. Nemám nic proti tomu když film vytasí nějaký ty flashbacky. Tady jich ale bylo, že už byly spíš kolikrát rušivým elementem. Nejznámějším hereckým xichtem je tady pak samozřejmě Úd Kier. Na jedno podívání OK. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Regine je psychicky křehká mladá žena. Schovává se ve městě daleko od svého traumatického dětství na venkově. Snaží se vytvořit láskyplnou rodinu, kterou nikdy nezažila a vyrovnat se s událostmi z minulosti. Do toho podivně zemře její bratr Isaac. Do toho ji ohrožuje psychiatr, který léčí její matku a dojde k vraždě babičky... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Řekněme že hlavní hrdinka to nemá lehké. Táta je chladný bastard, máma šílená a babču někdo zamordoval, přičemž všechno ukazuje na zdeformovaného bratra, který by měl být nejspíš mrtvý. No a během návštěvy rodné vesnice se na děvče všechno sesype. Tak do půlky je to celkem přehledné. Sice se nejedná o nic objevného, ale dívat se na to dá, dává to smysl a navrch mě bavili herci. Jenže pak Neuman spustil psychonálož plnou podivných flashbacků a halucinací, která dosavadní děj postavila tak trochu na hlavu a dorazil mě samotný konec, po kterém už mi nedávalo smysl vůbec nic. A pár hezkých masek to fakt zachránit nemohlo. Ta snaha točit jednoduché horory rádoby umělecky už mi začíná lézt pomalu krkem. 35% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama