Reklama

Reklama

Temné lesy

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Sestra varšavského státního zástupce před 25 lety záhadně zmizela. Díky právě objevenému tělu má novou naději zjistit, co se tenkrát stalo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

Kienast 

všechny recenze uživatele

V první řadě bych ocenil zajímavou kameru ... a to je asi vše co bych vyzdvihl. Knížku jsem nečetl, ale doufám že je lepší. V seriálu toho totiž moc nefunguje, ať už jde o napětí či chování postav, které mi často přišlo úplně mimo mísu. Vysvětlení, co se vlastně v osudový okamžik stalo mi přišlo odbyté a úplný závěr je zase totální "klišé". Příště až zase někdo bude dělat něco podle Cobena, tak ať to udělá obdobně jako seriál "Cizinec", tam se to totiž povedlo, Polákum se nepovedlo, takže slabé 3* .... 5/10 ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Není to špatná kriminálka, rozhodně mohu pochválit skvělou kameru, herci jsou i celkem snesitelný, ale bohužel tomu chybí nějaký větší moment překvapení a nápad. Jak název napovídá "Temné lesy" a já bohužel tu temnotu nepocítil. Atmosféra není bohužel dobrá a při srovnání s naší "Pustinou" či německým "Dark" je o několik kroků zpátky. Rozhodně jde o stravitelnou záležitost, ale radostí skákat nebudu. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Temné lesy sráží dolů naprosto chabé vysvětlení na konci, které dává tomhle ze začátku solidně vypadajícímu seriálu řádně na frak. Atmosféra a hlavně ta z roku 1994 je výborná, ale to je asi tak jediné, co bych kromě krásných holek a místy strašidelně atmosféry vyzdvihl. Zbytek je jen chaotická změť, která se tváří naoko vážně, ale při bližším prozkoumání zjistíte, že za moc nestojí. Dva a půl a Znaki (zatím) odkládám na neurčito. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Člověk musí vždy doufat v něco lepšího. Protože třeba najde poklad. A nebo jen další průměr. A přitom stačí tak málo. Poláci konečně představili něco dalšího z Netflix produkce pod svou vlastní záštitou. Ale nestalo se nic, co by změnilo chod dějin. Nic, co by vzalo za srdce a nebo i pocity. To je tak, když v celku i zajímavý příběh je natažený dokonce až moc, i když má i tak jenom šest dílů, tak se ukazuje, že i to může být moc. Z nějakého důvodu je seriál protáhnutý, moc se nikam nehýbe a nějak ani nemáme tolik možností se dát dohromady s postavami. Čas na to je, ale zdají se být nezajímavý a plitcí. Myslel jsem, že vždy průchod do Polska bude zážitek. I teď to tak je. Akorát spíše v tom, že se ukazuje, že Poláci umí dost i to, co známe jak z Česka, tak z celého světa především. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Prvé dva diely ponúkli divákovi všetko to, čo dobrý kriminálny seriál má mať – myšlienku, dejový spád, prelínanie prítomnosti s minulosťou, dobrú prácu kamery na navodenie atmosféry, sympatický herec v hlavnej úlohe – aj v mladej, aj v jeho súčasnej podobe. A potom sa celé dielo postavené na dobrých základoch akosi rozsypalo. Až do konca prevládal pocit nudy a neuveriteľnosti ako hlavného, tak aj vedľajších príbehov. Film stratil potrebné tempo a zahrnul diváka množstvom balastu. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Keď sa v deji presunieme do roku 1994, keď mladý Pawel čaká Lauru pred jej panelákom, zreteľne vidieť, že na bytovke sú plastové okná, čo v roku 1994 nemohlo byť. (Stillborn83)

Reklama

Reklama