Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Dramatický příběh slibného mladého herce zasazený do počátku padesátých let dvacátého století. Mnoho mladých lidí tehdy muselo volit stejně jako on: totalitnímu režimu se postavit, přizpůsobit, nebo se na něm dokonce aktivně podílet. Volba hlavní postavy minisérie Herec je přitom ještě o řád složitější. Standa v sobě totiž skrývá velké tajemství. Pro někoho traumatizující handicap, pro něj však překvapivá cesta ke kariéře. Minisérie je studií lidského charakteru a jednání ve vyhrocených situacích, kdy otázka morálky a chování hrdiny není zdaleka jednoznačná. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Uživatel Bart smazal svůj příspěvek.

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

opravdu by se měly označovat spoilery v komentářích, kdo to nedělá, je skoro stejná svině jako Standa

Storm.b

Storm.b (hodnocení, recenze)

Baví mě, jak si někteří stěžují, že to s tím opancéřovaným vozem byla pohádka. Přitom zrovna tohle se skutečně stalo. Takový obrněný transportér z války totiž ve skutečnosti nalezl Václav Uhlík opuštěný v lese. Opravil ho a roku 1953 s ním projel přes dráty a skutečně se do NSR i s rodinou dostal. Na Západě to vzbudilo velkou pozornost a transportér byl pojmenován na "tank svobody". 

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

honajz

Hororů dávají plno. Třeba Inspektor Max:) Objevitelé podle ČT nikoho nezajímají. Tedy pokud to nebyli chartisti a neobjevili něco, co jim komunisti zakázali:)

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Amen. Líp bych to neřekl. Ani jsem neviděl z produkce ČT poslední doby třeba horor, psychologický film z lékařského prostředí nebo nějaký životopisný film o některém z českých vědců či objevitelů.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Boková? To Morb, Jenovéfa,. nikoli Josefína... Fuj... Jo, kdyby tam hrála Kristýna, toť by mi byla jiná... Jj si naprostý souhlas s badass01: tahle demokratura umí jejímž omílat '50 léta, ale NIKDO že současných režisérů a(čest výjimkám) se neodvažuje zobrazit svinstvo po hadraku, opilcem, vlastizrádcem a negalhářem hejvlem počínaje přes chazara Klause a celou tu verbez z prognostického ústavu až po vládnoucí konfidenty StB...

Uživatel Artigas smazal svůj příspěvek.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

el-lobo

Sorry, ať na jejich zločiny poukazuje kdo chce, ale jako člověk, který ČT platí, bych uvítal trochu větší rozmanitost. Mně osobně už filmy o zlých komunistech lezou krkem. Je naprosto komický, že se furt vrtáme v minulým režimu, ale filmy o Gabčíkovi s Kubišem místo nás musí točit zahraniční produkce.To je nebetyčná ostuda. Ale to by v ČT nesměli sedět naprostý kreténi, který do její produkce tahají vlastní politický názory. Ať už jdou s tímhle do prdele. Chci vidět seriál o atentátu na Heydricha, legionářích v Rusku, nějakej seriál ze středověku, film nebo seriál z pravěku, nějakou sci-fi. Od toho sil hje platím. S FILMY O KOMUNISTECH AŤ UŽ JDOU LASKAVĚ DO PRDELE!

na příspěvěk reagoval honajz

PaulCZE

PaulCZE (hodnocení, recenze)

No jostarý komunisti vychcípaj, ale dneska tu už máme ty novodobé, třeba Piráty.

el-lobo

el-lobo (hodnocení, recenze)

baddass01

Nedivím se, že komunistické svině řvou třídní nenávistí, když se ukazují jejich zločiny. Ale je to dobrý, vychcípávají.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Názor na film si teprve utvářím, po shlídnutí jedný třetiny mi nepřijde úplně fér mít na stoprocent jasno. Ale existujou jevy, díla nebo lidi, u kterejch je jasno po pár větách. Takže jedno jasno mám - uživatel baddass01 vedle z komentářů je ultimátní hovado. ;)

na příspěvěk reagoval baddass01

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Finále Plzeň je! Od 25. do 30. září

Finále Plzeň je! Od 25. do 30. září

15.09.2020

Ačkoli je podzim, Finále Plzeň je! I přes složité jarní období se organizátoři rozhodli největší plzeňský filmový festival nezrušit, ale pouze přesunout. Během šesti dnů včetně prodlouženého víkendu… (více)

Reklama

Reklama