foto

Róbert Nižník

  • nar. 1.11.1975 (41 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Čubírková
Mordparta (TV seriál)
Oběť (E07)
Nebývale vyvedená transmogrifikace (studentský film)
2015 Rudyho má každý rád (TV seriál)
Dáša je nemocná (E07)
2014 Černobílý svět (studentský film)
Hany
2004 Místo nahoře (TV seriál)

Dokumentární

2011 Pár věcí o Lucii (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace