Reklama

Reklama

Nocturna

  • USA Nocturne
Trailer

Ambiciózní mladá pianistka, zastíněná svou sestrou, uzavře smlouvu s ďáblem, aby převrátila rovnováhu a zaujala sestřino místo. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sestry-dvojčata, obě hudebně nadané, ale zatímco té první vychází vše, na co sáhne, tu druhou sráží psychická labilita. To se změní poté, co se submisivní dívce dostane do ruky partitura patřící studentce, která spáchala sebevraždu. Spíš psychologický thriller s mysteriozními prvky, který sleduje proměnu uťáplé holky v bezohlednou mrchu a jako takový film podle mě obstojí. Kamenem úrazu je pro mě představitelka hlavní hrdinky, která mi v některých momentech přišla vynikající a v těch dalších jako castingové šlápnutí vedle. Ale celkově s tím nemám výraznější problém. 65% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Horor o konkurenčnom boji dvoch sestier, ktorá je väčšia umelkyňa. Tá mladšia je však psychicky labilná, takže niet sa čomu diviť, že sa jej tam objavujú svätožiary a podobné sračky. Zahrané to bolo ešte relatívne presvedčivo, ale najlepší na filme je tak či tak poster. Pre mňa minimálne hororové, nudné a nezaujímavé takmer od začiatku do konca (vlastne len s výnimkou krátkeho úvodu, ktorý ešte vkladal nádeje). ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Od začiatku celkom zaujímavé, len by tam nemuseli tak často predvádzať klavírny koncert, lebo ja som chcel pozerať film a nie počúvať Chopina či Rachmaninova. Celé sa to pomaly mení na psychadelickú záležitosť a chcel som vedieť ako to dopadne, čiže nie je to extra nudné. Ale zároveň to nie je horor, je to skôr psycho dráma, lebo aj thrillerových prvkov je tam málo. Hudobný podmaz je nevýrazný, no v správnych momentoch tak nehlučne ťaživý. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nejprve varování o horor to ani nezavadilo tak, že pokud to stahujete s tím, že čekáte horor nechte si zajít chuť. Celý film je o soupeření dvou sester, která je lepší ačkoliv se vůbec nedozvíte proč je lepší a v jedné scéně je dokonce naznačeno, že ta horší je lepší než ta lepší . Korunu tomu nasadí scéna v restauraci kdy rodiče říkají, že takové umění neuznávají a považují za mrtvé proč teda v tom své dcery podporují je mě záhadou. Je mě i záhadou co na to tom Blumhouse vidělo tak úžasného, že to koupilo jelikož herecky je to průměrné příběh bída a jediná krvavější scéna je tam několikavteřinový záběr na mrtvou holku (nepočítám tu menstruaci). Jo a jinak ten konec byl jako co to měla jako úspěch nebo něco udělala ležela tam x hodin a nikomu nechyběla?. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Tohle sledovat bylo docela utrpení. Celý film ve svědě umění alá hudby a k tomu minimálně hororových prvků. Opravdu si režiséři v dnešní době myslí, že stačí žluté světlo a hororový aspekt je na světě? Vážně by se mohli trošku polepšit. Jinak film jako takový celkově nuda. Jedna holka žárlí na druhou a dělá ji naschvály a snaží se ji v umění překonat a nakonec tíhu neunese a zabije se. No...nuda no... 40% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film vyšiel ako štvrtý diel antologickej filmovej série Welcome to the Blumhouse. (F2003F)

Reklama

Reklama