Reklama

Reklama

The Rental

Trailer 1

Obsahy(1)

Dva páry si na predĺžený víkend zarezervujú krásne sídlo na pobreží. Trochu ich prekvapí nepríjemný správca (Toby Huss), ale ten zakrátko zmizne a môže sa začať víkend plný prekvapení. Tie ale vôbec nebudú príjemné a vysnívaná dovolenka sa po malej chvíli zmení na teror. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (104)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Na režijní debut herce Dave Franca to není vůbec špatný. Film je solidně natočen a jde vidět, že Franco moc dobře ví co chce. Daří se mu budovat napětí a ve finále se to změní v pěkně kvalitní horor. Samotné postavy jsou dobře napsané tak, aby se pořád něco dělo a přitom abychom si neřekli, že jsou to idioti u kterých si přejeme aby umřeli. Jasně někteří diváci budou říkat, že se někdo chová přehnaně, ale není to tak do očí bijící než u jiných filmů. Na 4 hvězdy mi ale bohužel něco chybělo i přesto se jedná o vydařený snímek, který rychle uteče a ve finále vás potěší se svojí atmosférou. Jsem zvědav co předvede Franco se svým dalším filmem co zrežíruje, má talent. 6/10 ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(6/10). Další z těch průměrnějších horrorů.. Ovšem! Co musím moc pochválit je postupné budování napětí. Jak už hudbou, která byla vážně nervy - drásající a také postupné náznaky cizí přítomnosti.. Opravdu nepříjemný pocit. Dalším velkým plusem pro mě byla Alison Brie. Nádherná herečka o kterou se prostě bojíte, aby se jí něco nestalo.. A jdeme k mínusům.. Čekal jsem, že si "zabiják" víc užije smrt svých obětí. Seknutí kladivem do hlavy mi přijde u tohoto typu filmu dost milosrdné. A taktéž jsem byl malinko zklamaný z utajení totožnosti vraha, ale zde jsem na vážkách, zda mi to vadilo. All in all.. Myslím si, že Dave Franco se za svůj režisérský debut vůbec nemusí stydět, ale od svého staršího brášky se má pořád co učit. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sídlo u moře k pronajmutí, bráchova holka k nakousnutí a lebky všech přítomných k rozlousknutí.. Zajímavá hra s žánrovými standardy a diváckým očekáváním, která se, když jde do tuhého, nepárá s postavami ani jejich motivací. Dave Franco to má s režírováním stejně jako s imitováním Roberta De Nira. Je to na dobré cestě, ale pořád je co zlepšovat.. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Kalifornský pobřežní rental snů, který baví vzbuzováním zvědavosti co, jak a v jak velký průser se v něm zvrtne. Thrillerově dobře vymyšlený a psychologicky vystavěný ve vztazích mezi postavami. Vyústění v horor tušíte, přejete si ho a nebudete sklamáni. Jen jeho dovysvětlení mohlo být pointově nápaditější. V kontrastu s předešlou scenáristickou obratností působí trochu banálně. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

To byl zas "horor". Je to v podstatě přesně jak píše verbal. Na chatu přijíždí dva naprosto generické a nezajímavé páry a 50 minut ze stopáže 1:25 se nic neděje. Pak se řeší nevěra, mrtvola ve vaně - to tak 15-20 minut a zbytek stopáže přijde slasher bez krve, zajímavých vražd. Z chutí jsem se zasmál konci jedné z postav a celkem mě zaujal zabiják, který narozdíl od Jasona či Mika umí běhat a je inteligentní. Škoda že mu tvůrci nedpřáli více prostoru, pět minut z jeho pohledu ve finále je zajímavějších než úmorná hodinová představovačka párů. S bídou dvě... vlastně ne, tenhle film si víc jak 1* nezaslouží. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama