Reklama

Reklama

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (33)

montongery 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak bohužel co platilo pro geniální a originálně pojatou první sérii, zde neplatí vůbec. Průměrná gangsterka, kde příběh občas nedává moc smysl a originality je zde pramálo. Možná jen styl vyprávění, se dá vyzvednout, kdy nevíme, co je důležité jen pro aktéry nebo i pro samotný děj. Ale kromě toho se tahle série snaží děj utáhnout jen na přeexponované násilí, těžce uvěřitelné zvraty a laciné wow momenty. Velká škoda... ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„BUĎ MOC, NEBO RODINA. NEMŮŽEŠ MÍT OBOJÍ…“  Tak hlavně je to často dost přitažený za pačesy. Prostě blbě se tomu věří, nebo se v důležitejch okamžicích zachovaj jako idioti. (A nejvíc to poserou v závěru!) Škoda. V každým dílu je (cca) jedna akce, naštěstí uspokojeně brutální. Hlavním tématem je „Boj o Londýn“ a je to skoro jako „Hra o trůny“. Samý intriky, srabáctví, podrazy, hrdinství, pomsta... Umíraj Kurdové, Gruzínci, Albánci, Arabáči … dalo by se říct, že mě to baví, ale po první sérii bylo očekávání větší.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu se zapojit v boji o Londýn. 2.) Přemejšlím, že vyčistím město.  ///  Thx za titule „Samanthe“.                 PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

AffectedFace 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakmile nemá Gareth Evans svojí režijní ruku ani nad jedním dílem v sérii, jedná se jednoduše o průser, protože jeho osobitý styl natáčení nikdo nedokáže nahradit. Druhá série určitě nepostrádá zvraty, ani emocionální hrátky s divákem, ale nepřináší skoro vůbec žádnou významnou akční scénu, která by stála za zmínku. A to přesně fanoušek první série postrádá nejvíce (viz. 5 epizoda 1.série), kterou režíroval již zmiňovaný Evans a dokázal diváka připoutat ke gauči. Druhá série to nedokázala ani jedním dílem, což je obrovská škoda a upřímně se na třetí ani moc netěším (pokud se samozřejmě Evans nevrátí na režijní stoličku, to už bych radostí opět plesal a nemohl se třetí dočkat). Jednoduše řečeno mám velice smíšené pocity a bojím se, kam se seriál bude posouvat dál, protože po scénáristické stránce se furt točí skoro v těch samých kruzích, ale zároveň furt diváka nějakým zvláštním způsobem baví. Koba je zmrd! Čisté čtyři hvězdy s divnou pachutí v ústech dám, ale potřebuju víc Evanse a míň Corina Hardyho. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování výborné gangsterské rubanice, které je takové ... zbytečné. Gareth Evans na režisérské stoličce chybí a otěže přebírají méně vitální tvůrci a je to znát. 2. série se odehrává rok po první a kdo neviděl, nemá šanci se orientovat v postavách a jejich vztazích. Celých 8 dílů je založeno pouze a jen na tom, kdo a kdy, koho a kde zradí, zabije, okrade nebo jinak zneužije. Čas od času se objeví nějaký slušný akční zářez, ale nikdy se nedočkáme něčeho pamětihodného, čímž nás předchozí série zásobovala prakticky v každém díle. Není to zlé, akční scény většinou stojí za to a udělala by se z nich výživná dvacetiminutovka, ale na osm hodin je to dost plytké, přestože se to snaží být seriózním počinem. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

MASAKR!!! Hlavně poslední 3 epizody nabraly pořádné likvidační tempo, jak jsme byli zvyklí u první série. Ve druhé sérii překvapí nový záporák Koba, který se role zhostil na výbornou. Luan zase dokázal, že když mu jde o rodinu, tak dokáže být nezastavitelný stroj. Lale v šesté epizodě exceluje, jako John Wick v dámském podání a samotný Elliot bohužel moc prostoru na svůj performance styl kosení protivníků nedostal, ale v sedmé epizodě si toho užije dostatečně :) Poslední scéna posledního dílu potěšila, protože dává najevo, že třetí série bude hodně zajímavá ve všech ohledech. Kdo se tomuto seriálu do teď vyhýbal, tak by to měl rozhodně přehodnotit. ()

Galerie (248)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama