Reklama

Reklama

Most Dangerous Game - New York

(série)

Epizody(12)

Recenze (5)

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Pokud vás bavila první série, tak vás bude bavit i ta druhá a naopak. Je to vlastně úplně to stejné, jenom s jiným běžcem. Je to jednoduché a svižné. Protivníci mohli být lepší a souboje více propracované, ale bavilo mě to. Na odreagování dobré. Mr. Waltz opět exceluje. Tenhle pán mě fakt baví. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobně jalové jako první série. Potěší změna prostředí, které je přírodnější a špinavější, ale stále je zde mizerná akce a rozdělení na desetiminutové epizodky je rušivé. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Quibi zdechlo dřív než se stihlo pořádně rozjet, ale přesto vyprodukovalo pár zajímavých "miniseriálů". Jedním z nich byla i "minisérie" Most Dangerous Game, kterou jsem považoval za uzavřenou. A najednou, z ničeho nic, po třech letech byla k mému příjemnému překvapení v tichosti pod jinou platformou vyprodukována a distribuována i dvojka. Opět fajn béčkový akčňák s vděčným námětem, ale zároveň nic světoborného nebo nedejbohům propracovaného. Hodně to táhne Christoph Waltz a jeho charisma. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak poznamenal dannyy, tak druhá řada je v podstatě stejná, jako ta první. Mnoho změn se vyjma změny představitele hlavní role neudálo. Vesměs nemá moc smysl se zabývat nějakou "mytologií" a fungováním kriminálního světa, protože je vesměs věc absolutně děravá. Mnohem lepší je nechat se unášet jednotlivou akcí a nechat se překvapovat způsoby, kterými jednotlivý lovci zabíjejí své oběti a co vše tak mají připraveno v zásobě. ()

Reklama

Reklama