Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro záchranu svého syna je odhodlán podniknout cokoliv. Frank Conner je policista, vdovec a má smrtelně nemocného syna, kterého může zachránit pouze včasná transplantace kostní dřeně. Jediným vhodným dárcem je nebezpečný maniak, který si odpykává doživotní trest. Frank je však odhodlán pro záchranu svého syna podniknout cokoliv. Michael Keaton a Andy Garcia proti sobě stojí v hlavních rolích napínavého filmu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (66)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Mohol to byť vysoko napínavý psychologický triler s presahom, ak by bol námet lepšie napísaný a predovšetkým podstatne lepšie natočený. Videl som ho síce dávno, ale hneď po jeho zhliadnutí som mal dosť silnú pachuť z premárnenej šance a z nevyužitosti hercov, ktorí by si zaslúžili lepšie napísané postavy. Hlavne Keaton mi pripadal dosť prehnane sociopatický, čo bol síce zámer, ale určite sa dalo k postavám a látke pristúpiť s menšou dávkou tlačenia na pílu. Repete už nebude. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

K doživotí odsouzený vrah McCabe je jediným vhodným dárcem kostní dřeně pro synka agenta FBI. McCabe souhlasí a využije příležitosti, kdy je mimo věznici, k útěku...Skvělý akční kvapík, napětí, emoce, zajímavý - kreativní scénář s nápaditými scénami.Taky herci se pěkně činí. Andy Garcia v roli otce, který je odhodlaný zachránit své dítě za každou cenu - i přes mrtvoly - je velice dobrý, ale Michael Keaton v roli jeho protivníka a současně zachránce - ten je přímo famózní. Film jako tento si nelze neužít. 80%. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slušný a napínavý thriller ve kterém policista potřebuje dárce kostní dřeně pro svého syna a jediný vhodný je sériový vrah, kterému se před požadovanou operací podaří utéct a začne ohrožovat celou nemocnici. Michael Keaton je jako psychopat docela přesvědčivý a Andy Garcia hraje přesně tak jak by hrát měl. Ve filmu není moc akčních scén ale napětí je zde slušná dávka a divák se rozhodně nenudí. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Thriller, který má zdánlivě všechno, co má správná napínavá akční jízda mít … Zoufalého policistu, který hledá záchranu pro svého synka a je připravený zaplatit jakoukoli cenu, bezcitného, zato inteligentního vraha - dokonce několikanásobného, jehož skóre v průběhu filmu utěšeně narůstá, přitažlivou dětskou onkoložku i atraktivní prostředí nemocnice, ve kterém to akčním scénám vyloženě sluší. Přes veškerou snahu ale nedokáže vykouzlit odpovídající atmosféru. Nemá to nic společného s předvídatelností děje ani s drobnými nelogičnostmi, které se v něm dají vyšťourat - prostě v sobě nemá tu sílu, která by mě přesvědčila o jeho mimořádných kvalitách ... možná se nepodařilo dostatečně dramaticky propojit jednotlivé scény. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Základní nápad není zase tak vytřískaný jako jiné a i natočeno je to dostatečně svižně nato, aby film dokázál zaujmout. Žádného nepředpokládáného konce se sice nedočkáme, herecky je ale vše odvedeno na slušné úrovni a tak každému ze zůčastněných přibyl další neurážející snímek do filmografie. Hudba: Trevor Jones. 60% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 22. července do 13. prosince 1996 v amerických státech Kalifornie a Pensylvánie. (BMW12)

Reklama

Reklama