Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (více)
Trailer 2

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (217)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Trailer jsem viděl, takže jsem tušil, do čeho jdu - do filmu, v němž mlčenlivý Nicolas Cage bojuje s krvelačnými oživlými animatronickými loutkami. Od takového díla nelze čekat nic sofistikovaného, ale přesto jsem se těšil - věřím, že bych takovou blbůstku byl schopnej ocenit, kdyby byla natočena svěže, měla švih, spád, gore a vtip. Bohužel se tak nestalo. Willy's Wonderland je křeč absolutně neschopná vytěžit ze svého ulítlého nápadu cokoli, co by bylo divácky atraktivní. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Agent Nicolase Cage oznamuje: Mám pro tebe film. Scénař zní- Nebudeš muset vůbec mluvit, budeš chlastat energy drinky, hrát pinball a trhat páteře a hlavy robotickým loutkám jako Predátor bereš? Im in! Extrémní kontrovérzní úlet pro okrajové publikum, ale kdo je otevřen novým možnostem, není konzervativní a uvítá konečně něco nového do žánru, tak může být překvapen. Film připomíná hru Five nights at freddy's, akorát zde chybí Jump Scares, jinak je to poměrně výživný Splatter, kde stříká černá krev/olej po většinu stopáže. Nicolas Cage se v hororech opravdu našel a věřím, že náběh na novodobého Bruce Cambella má na dosah! Fakt, že nemluví je zajímavý a jeho mimika tváře a pohled je naprosto dostačující. Má to old school vizuál jak z 90. let, animatroniky jsou cool, hudba je tentokrát velkým tahounem, gore super, banda teenagerů v pohodě ( na ty 2 holky se nejde vynadívat) a občas se dalo i zasmát ( Cageův tanec TOP). V zahraničí lítají buď desítkové či jedničkové recenze. Pro někoho odpad, pro někoho zábavný úlet, já si to tentokrát užil. Jen na vlastní nebezpečí. U nás je film zatím nepochopen, v zahraničí převládá spokojenost. Příběh***, Akce***, Humor***, Násilí****, Zábavnost****, Hudba*****, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí***. 7/10. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Dosť rozporuplný film. Na jednej strane slabučký horor. Ktorý na prveho apríla zabaví. Ale na druhej strane celkom dobrý výkon Nicolasa Cagea. Aj keď je stále slušne povedané v hnoji, čo sa jeho obsadení týka. Tu ale zahral dobre. Ale to nestačí na to aby to zdvihol aspoň do priemeru. Rovnako podľa snímky je aj videohra. Five night and freddy. A presne tak by som ju aj ohodnotil, keď nie ešte menej. 2* ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Mlčenlivý Cage v poloamatérské parodii na brakové slashery sedmdesátých let. Bizarně znějící premisa je dostatečně nosná (škoda že to do pazour nedostal někdo talentovanější) a i když to celé nedává ani za mák smysl, ve chvíli kdy hrdina umlátí tyčí animatronického pštrosa nebo lasičku, do kterého se vtělil úchylný znásilňovač dětí bude vám to jedno. Zábavné písničky, nelogické chování zabíjených dětí i samotného Cage (automat, energeťáky) jsou v podstatě bonus. P.S: Otevřete si k tomu něco silnějšího. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Sérií Five Nights at Freddy's silně "inspirovaná" hororová vyvražďovačka, která kromě běsnícího Nicka Cage na sugar rush z klopení jednoho Monstera za druhým a relativně slušné hudební stránky nemá moc co nabídnout. Je to brutální, temné a hlavní hrdina je děsný macho, je to ale taky pitomé, naplněné těžce špatnými herci a příběhem, který vlastně nehraje vůbec roli. Hlavně že to všude cáká, kusy těl/loutek létají vzduchem a běsnící Nick na energeťáku míří překonat High Score. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (11)

  • Poté, co postava Nicolase Cage naskládá plechovky do ledničky, jde umýt troubu. Když ji následně otevře, má zalepené zranění na levé tváři (i když k tomuto zranění přijde až později). V dalším záběru při umývání nádobí však na tváři nic nemá. (CjKukis)
  • Vzhled krokodýlí animatroniky byl inspirován sovětským animovaným filmem Krokodil Gena (od r. 1969). (LUKICKK)
  • Film byl volně inspirován herní předlohou „Five nights at Freddy's“, což je série videoher a mediální franšíza vytvořená Scottem Cawthonem. (sator)

Reklama

Reklama