Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (více)
Trailer 2

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (218)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Tulák čo jazdí na Chevrlolet Camaro Vs Gigantické plyšáky? To je nápad! A obsadíme doň “stroskotanca”. Ach ten Nykolas :) Uvidíme ho ešte niekedy v nejakom filme, ktorý by sa zaradil do kategórie “A”? Nuž, zrejme nie. Už sa nám v tých “céčko - déčkach” akosi udomácnil, čo v čase Korony bude asi stále lepšie, ako byť bez práce, lebo bez práce nie sú čo? Nie sú koláče :) Najvtipnejšie ale vyznieva ten jeho “drsný” pohľad. Kokos aký strach z neho ide čo? :D To už podráždený jorkšír má väčší rešpekt ako Cage (aj keď v tomto prípade to bolo asi úmyselne). Každopádne, smutný príbeh. Čo sa filmu týka, nie je to špatné, na taký ten snímok z kategórie: absurdná rozprávka, ktorá Vás nijak neobohatí, no vyslovene nasratý nebudete. Ja som sa miestami celkom bavil, aj toto občas treba, i keď gore pomenej a krv nie vždy tečie potokom (teda ľudská). Proste taký nedotiahnutý “splater” kedy zostalo iba pri originálnom nápade. Medzi dva-3. Asi skôr dva. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Neskutečná sračka. Příběh kolem prokleté žrádelny je úplně debilní. Dočkáme se záhadného tuláka, kterýho tam naláká místní obyvatelstvo, a ten situaci začne řešit po svém. Záhadného natolik, že se klidně během toho běsnění sebere a jde si dát svůj obligátní rituál s energeťákem a pinballem. Borec, který se ocitne uprostřed satanský grilovačky, ale vůbec to s ním nehne a jede si svůj svět. Film úplně bez nadsázky, žádný černý humor... Celou dobu jsem si říkal, v čem je zakopaný pes a čekal na finální pointu. Přece v té postavě musí být něco víc. Ne, není. Je to přesně tak dementní a prázdný jak to zní. Totální mrdka. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to, že Nicolasovi to je už úplne u prdele. Je mu úplne jedno, kde sa zhovadí, ale neverím, že za takéto braky môže brať veľké honoráre, veď celé jeho herectvo viac menej stálo na mlátení gumenej či plyšovej príšery a po celý čas mlčí. Je smutné, keď oscarový herec rezignuje na vlastnú dôstojnosť. Amaterizmus filmu zvýrazňuje aj fakt, že tam nejaký pár nehercov v rámci pauzy pri boji o holý život začne šukať, ale že takmer v komplet oblečení, dobre že na sebe nemali fusaky. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nicolasa často vídam v hororoch, ale len niektoré stali za povšimnutie. Toto sa niekomu môže páčiť, ale väčšinou asi nie i keď ide rozhodne o zaujímavý počin. Hlavne fanatici do bláznovstiev, by nemali tento film obísť. Chválim, že Nicolas je ako drsný Harry. Len bez slov, tentokrát si celkom vystačí len s mimikou tvare. Pristane mu to, ako i teenagerom čí hračkám životnej veľkosti. Lenže čakal som splatter, ktorý neprišiel. Čakal som i viac akcie. Nebavilo ma sa stále pozerať na Nicka, ktorý alebo upratuje alebo trhá hlavy hráčkam, ktoré toho veľa neukázali. Zato môže chabý scenár, ktorý je celý zostavený z klišé a fádnosti. Škoda, že to nezobral do ruky schopnejší režisér, mohlo to dopadnúť oveľa lepšie. Takto len silné 3*. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

N. Cage nemám rád (a v posledních letech jsem na něho doslova alergickej) a v poslední době narážím na filmy ve kterých hraje víc než bych chtěl. Tady mi ale kupodivu nevadil. Možná i proto, že držel hubu. Samozřejmě, že víc mi byla sympatičtější ta vykulená micina, která s ním nakonec odjela. Všechno celkem pěkně popsal ve svým komentáři kolega EvilPhoEniX a já si část jeho komentáře dovolím použít. " Willy's Wonderland je úlet pro okrajové publikum, ale kdo je otevřen novým možnostem, není konzervativní a uvítá konečně něco nového do žánru, tak může být překvapen". Osobně jsem toho o filmu moc nevěděl. Jen jsem četl zdejší obsah a to , že v tom hraje N. Cage. Což pro mě velkým lákadlem nebylo. O to víc jsem byl ale překvapenej z toho co mi bylo naservírováno. Je to zábavný ale je to JINÝ. Což podle mě asi moc lidí neocení. Proto všem divákům, kteří by uvažovali o případným zkouknutí doporučuju ať se podívají nejdřív na trailer ať vědí do čeho jdou. Film má spoustu plusů. Mezi ně patří celkovej vizuál, Originální killeři, akce, humor, nejsou v něm zbytečný kecy a vše hodně povyšuje hudba. Velkým mínusem je naopak kamera která při akci působí hodně zběsile a nepomáhá tomu ani chaotickej střih. Nečekal jsem, že bych ještě někdy mohl dát filmu ve kterým hraje N. Cage víc jak 3 hvězdy. A světe div se, je to tady. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (11)

  • Livina věta: „He's not trapped in there with them. They're trapped in here with him,“ je odkazem na postavu Rorschacha v limitované komiksové sérii / grafickém románu „Watchmen“, který byl adaptován i ve filmu Strážci - Watchmen (2009). (LUKICKK)
  • Název filmu se změnil z „Wally's Wonderland“ na Willy's Wonderland. (LUKICKK)
  • Nůž, kterým chce Liv (Emily Tosta) zaútočit na jednoho z robotů a který jí vzápětí vytrhne z ruk postava Nicolase Cage, je bezpochyby od americké značky Microtech typ Ultratech. Jedná se o tzv. OTF vystřelovací nůž. (Untentrauer)

Reklama

Reklama