Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (více)
Trailer 1

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (217)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na papieri to muselo vyzerať celkom cool. Potom, ale prišlo prevedenie akého si Kevina Lewisa. A vyzerá to na prd. Cage je jediná ( a zrejme aj tu o to išlo ) postava, na ktorú sa dá pozerať ( hlavne kvôli jeho prednesu postavy ). Ani tie loutky, zámerne priblblo vyzerajúce, nemajú akú takú nadnesenosť. Síce je to abnormalita v dnešnom žánrovom mori, celým svojím bytím, ale svojím očakávaniam nedospela. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Olej nebyl nikdy krvavější! Podhodnocená a nepochopená ujeťárna, ale chápu, že rozhodně ne pro každého a pro každou náladu. Ke Cageovi mám dost neutrální vztah, nikdy jsem nebyl jeho zapřísáhlý fanda nebo odpůrce, přičemž mu ale nešel upřít talent, který (bohužel) ukazuje spíše v podřadných snímcích. WW představuje vrcholovou absurdnost s výborným nekompromisním Cagem (vypadajícím sotva na 40), jehož "aaach" při ochutnávce oblíbeného nápoje měla využít nějaká existující značka jako perfektní reklamu a pokerface hrozně baví. Možná by nemusel brát každý film, který mu je nabídnut, v tom případě by ale pravděpodobně nevznikla tato šílenost, což by byla škoda. Od filmu jsem čekal absurdní podívanou a dostal jsem přesně co jsem chtěl, možná ještě víc. Navíc má film hodně silnou hudební stránku. Jde o parádní a hlavně nenáročnou oddechovku, s ideální délkou, zábavnou atmosférou a zajímavou zápletkou. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Síla traileru se opět ukázala v plné kráse. Podle něj to totiž vypadalo na ultimátní akční jízdu co se nezastaví a to je veliká chyba. Protože Willy's Wonderland je poctivá retro pocta 80.běčkovým hororům se všemi klady i zápory. Samozřejmě mít to v rukách lepší režisér mohlo to být úplně někde jinde, stejně tak jde vymyslet zábavnější scénář za pět minut. Stačilo by, aby Cage hrál chlápka , co nastoupí jako noční ostraha do prokletého a opuštěného lunaparku a po krku mu šlo všechno od klaunů, oživlých hraček a příšer z domu hrůzy až třeba po automat na popcorn a představte si tu prdel a jízdu kdyby se s nima bitkoval po celým tom lunaparku. Jenže tenhle film je přesný opak. Cage hraje záhadného týpka který přesně dodržuje svoje uklízecí pauzy, lemcá energy drinky a s ledovým klidem zabíjí jednu oživlou loutku po druhé a všechno ostatní ho nezajímá ano životy jiných lidí. Děj má slabší chvilky, omladina hraje příšerně a režisér se až příliš zbytečně drží toho brankového pojetí vyprávění děje stejně jako podobné filmy z osmdesátek. Dokud je Cage sám a zabije první dvě loutky funguje to skvěle, jakmile ale za ním přijde skupina smradů už je to horší, hlavně kvůli jejich opravdu mizerným hereckým výkonům. Ale naprosto nemluvící Cage který navíc zchodil a zase začal cvičit vypadá kurevsky cool a evidentně si svoji další šílenost opět užívá a já výjimečně s ním. Přičtěte si naprosto boží soundtrack a retro feeling, neony, pinball a synťáky a dostanete uspokojující zážitek. Že to mohlo být opět 100x lepší jen kdy někdo trochu chtěl je už smutný pravidlo. Ale já se přiměřeně bavil. Na Cage poslední doby nadstandardní.55%. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Neskutečná sračka. Příběh kolem prokleté žrádelny je úplně debilní. Dočkáme se záhadného tuláka, kterýho tam naláká místní obyvatelstvo, a ten situaci začne řešit po svém. Záhadného natolik, že se klidně během toho běsnění sebere a jde si dát svůj obligátní rituál s energeťákem a pinballem. Borec, který se ocitne uprostřed satanský grilovačky, ale vůbec to s ním nehne a jede si svůj svět. Film úplně bez nadsázky, žádný černý humor... Celou dobu jsem si říkal, v čem je zakopaný pes a čekal na finální pointu. Přece v té postavě musí být něco víc. Ne, není. Je to přesně tak dementní a prázdný jak to zní. Totální mrdka. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[10%] Tak já nevím, ale tohle mi prostě vůbec nesedlo. Totální sračka a já se snad jen jednou či dvakrát pousmál. Rozhodně nejsem odpůrce těchto ujetých slátanin. Je to tak na půl – některé mi sednou, jiné zase vůbec ne. Bylo to zde krvavé, mělo to nějaký nápad a Cage zde působil tak o 10 – 15 let méně, než mu ve skutečnosti je. Jenže to je asi tak všechno. Přišlo mi, že to mělo 4 hodiny délky. Ta omladina – ti mi opravdu vadili. Cage byl zde nemluvný, tvářil se jak kakabus a ani mě nepobavil. Jak hrál ten automat či co a do rytmu hudby sebou házel, možná to mi trochu vykouzlilo úsměv na tváři. Chtěl jsem dát odpad, ale nechci být až tak krutý, prostě je to asi i částečně můj problém, že mi tento pokus o humor nesedl. Tečka. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (11)

  • Název filmu se změnil z „Wally's Wonderland“ na Willy's Wonderland. (LUKICKK)
  • Film byl volně inspirován herní předlohou „Five nights at Freddy's“, což je série videoher a mediální franšíza vytvořená Scottem Cawthonem. (sator)
  • Poté, co postava Nicolase Cage naskládá plechovky do ledničky, jde umýt troubu. Když ji následně otevře, má zalepené zranění na levé tváři (i když k tomuto zranění přijde až později). V dalším záběru při umývání nádobí však na tváři nic nemá. (CjKukis)

Reklama

Reklama