Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (více)
Trailer 2

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (218)

silentname 

všechny recenze uživatele

Fascinujúci film. "Willy's Wonderland" bolo teda skutočne niečo, čo sa nedá jednoducho popísať slovami. Pravdomu je, že som od filmu čakal poriadnu hororovú komédiu a v tomto smere si film asi svoju úlohu splnil. No myslím si, že mohol to spraviť ešte o niečo lepšie. Ako? Nepridávať do filmu zbytočné postavy, ktorých rolou bude iba umrieť. Myslím si, že keby sme tu mali tento film a po celý čas sledovali len Nicolasa Cagea, možno maximálne by sme tam nechali Liv ako druhú, tak by to bolo o niečo zaujímavejšie, lebo by z filmu vypadli všetky scénky, ktoré dokopy nesmerujú k ničomu inému, než obyčajnému klišé. Kráľom je tu pre mňa jednoznačne Nicolas Cage, ktorý sa vyžíva v tom, že nemá dokopy žiadne dialógy a dokopy len chlastá energy drinky, stará sa o čistotu podniku, hrá pinball a likviduje vražedné animatrony. Po každej akcii vymeniť tričko, všetko poutierať, chvíľu je kľud a pokračujeme. Nemôžem povedať, že ide o dobrý film, no nastavil som sa asi presne na to, čo som od toho očakával. Viac-menej. Ako som povedal, nepotrebovali sme do toho viac postáv a tým len film skutočne skĺzol k bežným klišé, ktoré sme nepotrebovali. Úplne stačil drsný Nicolas Cage na správnom mieste. A okrem toho musím ešte uznať jednu vec. Netrvá dlho a celý ten koncept začne byť celkom repetetívny. Hodnotenie: C ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Stejně jako hlavní postava tohoto snímku i sám Nicolas Cage vypadá, že se k tomuto projektu nachomýtl tak nějak omylem, ale když už byl u toho, držel hubu a odvedl profi výkon, aby pak mohl s čistým svědomím celou záležitost hodit za hlavu. Tahle paralela je pro mě asi nejzábavnějším aspektem tohohle laciného braku. Režijně, scenáristicky a hlavně střihově tragické, ale díky Nickovi se na to aspoň dá dívat. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Trailer jsem viděl, takže jsem tušil, do čeho jdu - do filmu, v němž mlčenlivý Nicolas Cage bojuje s krvelačnými oživlými animatronickými loutkami. Od takového díla nelze čekat nic sofistikovaného, ale přesto jsem se těšil - věřím, že bych takovou blbůstku byl schopnej ocenit, kdyby byla natočena svěže, měla švih, spád, gore a vtip. Bohužel se tak nestalo. Willy's Wonderland je křeč absolutně neschopná vytěžit ze svého ulítlého nápadu cokoli, co by bylo divácky atraktivní. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Už jsem si myslel, že to bude lepší než ty poslední dvě Hororové sračky (Color Out of Space & Mandy), ale ono je to furt tak nějak stejně debilní a ani zde to Cage prostě nezachránil - asi to bude tebou kámo. Humor mě úplně minul asi, příběh totálně o hovně - plyšový roboti, fakt bomba, Gore bylo nezajímavé a celkově celý film byl jedna velká nuda. Willy's Wonderland si užijí tak maximálně 15leté děti. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě mi bylo sympatické tvůrčí nadšení i záměrná (gore) brakovost, na druhé straně ovšem stála realizační amatérština. Skvěle divný Nicolas Cage tak občas zábavně, spíš ale jednotvárně likvidoval zvrácené vraždící loutky, zatímco svědomitě uklízel a pod nohy se mu pletla dementní partička teenagerů. Přes několikeré úmorné vysvětlování nesmyslné zápletky jsme se ovšem o nemluvném bezejmenném údržbáři, ujíždějícím si na energeťácích, čistých trikách, pinballu a dodržování přestávek v práci, vůbec nic nedozvěděli, nějaká pointa vyloženě chyběla. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (11)

  • Nůž, kterým chce Liv (Emily Tosta) zaútočit na jednoho z robotů a který jí vzápětí vytrhne z ruk postava Nicolase Cage, je bezpochyby od americké značky Microtech typ Ultratech. Jedná se o tzv. OTF vystřelovací nůž. (Untentrauer)
  • Nicolas Cage pronese za celý film jediné slovo a tím je „fuck“ při hraní pinballu. (CjKukis)

Reklama

Reklama