Reklama

Reklama

Řidič vysokozdvižného vozíku Klaus

(festivalový název)
  • Česko Řidič vysokozdvižného vozíku Klaus – první pracovní den (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Bezpečnostní ukázkové video pro řidiče vidlicového vysokozdvižného vozíku (ještěrka) sleduje mladého Klause, když začíná první den v práci jako klalifikovaný řidič ještěkry. Film zdůrazňuje rizika a oblasti, kde se nehody můžou snadno vyskytovat za účelem cvičit ostatní řidiče. (Kryšpín)

Recenze (176)

MarekT 

všechny recenze uživatele

Chápu, že to je jakási parodie, a v některých chvílích je doopravdy vtipná. Dokonce i na místech, do kterých bych to sám neřekl - např. krvavé scény, ty jsou ale pojednané se špetkou nadsázky. Ovšem i tak mě něco říká, že tato devítiminutovka je celkem nadhodnocena. Tento minifilm se právě díky onomu nadhledu blíží k nadprůměru, ale jen velmi zdálky, proto jen ty tři hvězdy. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí tohoto kraťase vám garantuji, že už se nikdy nebudete na "ještěrkáře" koukat jako dřív. Velmi vtipné a extrémně šílené německé socialistické instruktážní video, které názorně ukazuje k jakým pohromám může dojít, když se nebudete přesně řídit pracovním protokolem. Nejvtipněšjí na tom celém je jednoznačně němčina vypravěče. [78 %] ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ani jeden z pánů režiséru rozhodně nezamýšlel, že by se tento snímek mohl zařadit mezi horory, ale svým pozoruhodným zpracováním a spoustou gore efektů dokonale zaujal nejednoho hororového fandu. Rozhodně sem tento snímek patří a každý správný hororový fanda by si ho neměl nechat ujít. Dá se shlédnout téměř kdekoliv na internetu. Těch devět minut stojí určitě zato, aby jste je obětovali. Takové instruktážní video neuvidíte hned tak každý den. Po dlouhé době musím pochválit německou produkci, že stvořila něco na co se dá opravdu dívat i několikrát. Už teď však vím, že řídit ještěrku určitě nebudu. Jelikož jsem byl nadmíru spokojený bude i mé hodnocení vysoké. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Kolikrát jsem viděl mladého Klause, jak se snaží neudělat nějakou blbost se svou ještěrkou, ale moc se mu to teda nedaří. Je to hodně vtipně udělaný kraťas a přitom velmi poučný. Ukazuje hlavní body co se smí a nesmí dělat s ještěrkou, ale aby to nenudilo, tak k tomu slouží právě krvestříkající fórky. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Skutečně povedený instruktážní film, po kterém si zřejmě málokdo sedne za volant ještěrky. Jak se blíží konec Klausovy směny, stupňují se karamboly a jejich brutalita. Hodně černý humor! V závěru jsem dostal záchvat a málem se udusil! Rád bych zde všechny ty krvavé gejzíry a fontány popsal, ale lepší je se na ně podívat přímo... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama