Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teddy Jackson je neúspěšný podnikatel v oblasti fitness v Yorktownu ve Virginii, který byl vyhozen z místní posilovny za to, že rozdával reklamní brožury bez adresy tělocvičny. Rozhodne se, že to své ženě Lori neřekne, a vezme ji do Onancocku na oslavu jejích narozenin. Nechá ji v místním wellness a jede připravit ubytování do pronajaté chaty. Ale protože si vytiskl voucher na své tiskárně, kde docházel toner, vstoupí do špatné chaty, kde je jako rukojmí držen muž jménem Coughlin. Gangster, který tam hlídá, si ho splete s nájemným zabijákem - "Mužem z Toronta", talentem na brutální výslechy. Omylem se mu podaří Coughlina zastrašit, a ten prozradí kód, který původně nechtěl gangsterům říci. V tu chvíli dorazí FBI. Zjistí, že Teddy není Muž z Toronta, ale přesvědčí ho, aby se za něj vydával, a pomohl tak dopadnout venezuelského plukovníka Marina, který chystá ve své zemi převrat.. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Akční buddy komedie, která je sice lehce crazy, ale když se člověk povznese nad ujetej příběh, může se solidně pobavit. Jo, nějaký vtípky moc inteligence nepobraly (pšouknutí nebo zvracení), ale vzhledem k alespoň částečný snaze o jejich načasování resp. vypointování, jsem se zasmál i tomuhle stylu humoru. Padlo pár dobrejch hlášek, akce byla sice průměrná, za to jí však bylo vcelku dost (bitka v posilce byla fajnová) a Kevin Hart s Woodym Harrelsonem vytvořili fajn dvojku. Čekal jsem blbost a dostal jsem blibnu, ale tentokrát v dobrym slova smyslu. Jednorázová zábava na volnej večer, nic víc, nic míň. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

7/10. Jsem velmi překvapen. Na film jsem se velmi těšil ale když sem viděl to že to má jen 58% tak sem od toho moc velké očekávání neměl ale jsem mile překvapen. Musím říct že takhle hodně jsem se už dlouho nesmál. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou sympatycké, hudba je výborná, akce tu je perfektní, lokace jsou zajímavé a kamera filmu je výborná. Někdy zase musím kouknout. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Čakal som peklo, ale že to bude trápny nepodarok na úrovni Asylum produkcií, je smutné. Netflix líže dno. Dostali sme komediálny akčniak s nevtipnou ústrednou dvojkou a mizernou akciou. Zas to vyzerá jak keby väčšinu filmu natočili v štúdiu. Takže keď už sa objaví nejaká akcia, tak niekto po nikom vystrelí v miestnosti alebo sledujeme tragické CGI orgie či už akcie vo vzduchu alebo vybuchujúci dom. Je to horšie ako Seagalovky alebo Willisovky v tom zmysle, že od nich divák už nemá nádej, že by sa dočkal niečoho dobrého  a baví sa len na ich účet. Netdlix má prachy, hviezdy pred aj za kamerou a tak sa vzchopí len na nepozerateľnú sračku na ktorú si nikto za pár týždňov nespomenie. 2/10. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Námet, ktorý tu v rôznych obmenách už nespočetnekrát bol sa pod Hughesovou taktovkou zmenil na príjemnú jednohubku, ktorá splnila presne to čo som od nej očakával. Čiže pobavila. Celkovo ma prekvapilo ako sa z takého nezaujímavého scenára podarilo vyťažiť totálne maximum. Hart tentokrát nebol príliš otravný, no nedobrovoľný parťák v podaní Harrelsona bol "trefa" do čierneho! A dokonca bez zbytočnej a násilnej propagandy. Za štyroch "men from nowhere". (25.6.2022) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Patrick Hughes po filmoch The Hitman's Bodyguard a Hitman's Wife's Bodyguard opäť natočil jeden „buddy film“ (teraz pre Netflix). Základná koncepcia filmu je postavená na klasických základoch tohto sub-žánru akčných filmov a prakticky nevyrukuje s ničím takým, čo by diváka aspoň trochu mohol prekvapiť. Chémia medzi ústrednou dvojicou, ktorá je alfou a omegou úspechu takýchto filmov, je pomerne krehká. Woody Harrelson je pevným bodom (určite by som bol zvedavý na to, ako by to dopadlo, keby rolu muža z Toronta, podľa pôvodných plánov, zahral Jason Statham – za info vďaka užívateľovi hansel97), ale Kevin Hart je miestami až dosť a zbytočne „ukecaný“. Určite by som privítal menej avšak oveľa ráznejších a vtipnejších dialógov (a scén) od neho. (Je vidieť, že z filmu Central Intelligence sa príliš nepoučil.) Film Muž z Toronta je tuctovým, ktorý vďaka W. Harrelsonovis  síce sem-tam má pár dobrých momentov, ale nižšia úroveň (a vtipnosť) dialógov nechali svoje stopy na filme. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Galerie (79)

Zajímavosti (3)

  • Muž z Toronta (Woody Harrelson) ve filmu jí durian, což je exotické ovoce, jehož příšerný zápach při zrání patří mezi ty nejhorší na světě. Dá se přirovnat k odpadní stoce či hnijící mrtvole. (NiWi)
  • Otec Woodyho Harrelsona (Muž z Toronta) Charles byl skutečný nájemný zabiják. Byl odsouzen ke dvěma doživotním trestům za zavraždění soudce Johna H. Wooda v roce 1979. (NiWi)

Reklama

Reklama