Reklama

Reklama

Zabijákova žena & bodyguard

  • USA Hitman's Wife's Bodyguard (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Michael Bryce (Ryan Reynolds), osobní strážce toho času bez licence, plánuje klidný odpočinek, jeho osobní terapeutka mu používání zbraní na nějaký čas dokonce zakázala. “Žádné bodyguardování!” nakáže mu psycholožka a pošle ho na prázdniny k moři, kde si mají jeho pocuchané nervy odpočinout. Jakmile ale nazuje papuče a otevře si knížku, předsevzetí a klid jsou fuč. Během vteřiny se ocitne uprostřed divoké přestřelky, které vévodí manželka jeho nedávného chráněnce, nájemného zabijáka Dariuse Kincaida (Samuel L. Jackson). A než se rozkouká, je proti své vůli znovu ve službě. Nejdříve je potřeba zachránit Kincaida ze spárů pomstychtivých mafiánů, hned nato dostane prapodivná trojice za úkol zachránit celou Evropu. Svůj maniakální plán totiž spřádá arcipadouch v podání Antonia Banderase. Zabiják, jeho žena a jeho bodyguard vyrážejí na zběsilou cestu evropskými letovisky, bez covid passu zato se slušným arzenálem zbraní. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (256)

luka4615 

všechny recenze uživatele

První snímek z roku 2017 byl velmi povedenou komediální záležitostí, kterou si i po čtyřech letech vždy rád pustím. Bohužel, toto pokračování ani zdaleka nedosahuje kvalit předchozího snímku. Jistě, všeho je zde více, nicméně v několika stěžejních elementech Hitman's Wife's Bodyguard zoufale selhává. Gagy a dialogy po nějaké chvíli začnou vyznívat poněkud křečovitě a natahovaně, na což v podání zavedených matadorů Ryana Reynoldse a Samuela L. Jacksona vážně nejsem zvyklý. Přičtěte si k tomu všemu i mizerný scénář spolu s tragickou zápornou postavou a dostanete počin, který se horko těžko udrží alepoň v průměrných filmových vodách. Alespoň že na vkusnou akční stránku, lokace a sexy Salmu Hayek se pořád dá bez výčitek koukat! „It must be your powerful asexuality that makes you such a good listener.” ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

"Nesvěřil bych ti do péče ani panenku Chucky!"Druhá kino návštěva letos, opět Sequel a je to zábavná nahláškovaná Rková jízda, kterou jsem si opravdu užil.Fanoušci Dramat budou samozřejmě zklamáni, jelikož příběh opravdu nepřináší nic nového do žánru Akčních Komedií a villain má tradiční plán s bombou, ale who cares. Je to zábavné, drsné, má to ukrutné tempo, spousta známých tváří, cool memorable scény a bavil jsem se dost dobře na to, abych neměl čas nad něčím vyloženě otravným přemýšlet.Ryan Renolds jede sice opět svého Deadpoola a Samuel L.Jackson motherfuckuje jako o život, ale docela potěšil Frank Grillo v roli detektiva a Antonio Banderas v roli záporáka ( byť trestuhodně málo prostoru) a celou show si zde samozřejmě krade Salma Hayek nejen svým hlubokým dekoltem, ale i parádními hlášky. I wanna marry her!Highlightem je flashback smrťák, který jakoby vypadl z nezvratného osudu, to se smálo celé kino a nástup Morgana Freemana je podobně cool jako nástup Christophera Lloyda v Nobody.Menší výhrady mám k akčním scénám, je to na můj vkus až moc divoké a chaotické. Kamera je buď moc blízko, nebo je zde dost střihů na to, abych místy nevěděl, oč jde. ( Není to Indonésie ani Korea, takže přihmouřím oči). O chlup slabší než jednička, ale pořád zábavná sympatická jízda s fajn herci, která by neměla vyloženě nikoho urazit. Příběh 3/5, Akce 4/5, Humor 4/5, Násilí 3/5, Zábavnost 4/5, Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5, Herci 4/5. 7.5/10. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo fakt skvělý, jednička přinesla zajímavý koncept a dvojka, to jen rozšířila. A je super, že film si dělá srandu sám ze sebe, takže příběh, jako by ho psal Van Damme se Segalem, v devadesátkách a nějakým způsobem, se dostal do současnosti. Ale kde neni příběh, tam je možnost pro parádní akci a vývoj postav, Reynolds nejrpve dostává slušně zabrat od Salmy Hayek, která srší sex appelem jak jen to jde, to aby se k ní záhy připojil Samuel L. Jackson a společně traumatizují Reynoldse, jak jen to jde. Banderas jako záporák, má zde docela dost prostoru, takže v tomhle směru funguje na jedničku. Co se týče vtipů, hlášek a komických situací, tak v tomhle směru film naprosto boduje a regulerně, se tady boří čtvrtá zeď. Až tedy na dvě lehce chaotické bitky, jedna v baru a druhá se Zentem, tak i tak sem si film hodně užil a nemám co vytknout. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nemôžem dať vyššie. Hoci akčné scény to má slušné a v poslednej tretine funguje aj humor. Lenže mám pocit, že toto bolo len účelovo vytvorené čudo, ktorého hlavnou devízou bolo natočiť známych hercov v pekných lokáciách. Charaktery sú nulové. Ich vývin smiešny. A motivácie ako vycucané z prstu nejakého primitívneho a nenápaditého scenáristu. Veci ako čierny otec, strach z gelata, alebo neustále odchádzanie a vracanie sa, začne byť po nejakom čase známkou nie len zlého vkusu, ale aj scenáristickej bezradnosti. Pričom keby si dali trošku námahy a snažili sa to hrať na ten buddy film s reálnym záporákom a trochou realistickosti mohlo by sa jednať o chuťovku. Toto je len výplach so známymi menami, pri ktorých zamrzí, že tu vôbec sú. Bayova spolupráca s Reynoldsom fungovala v mnohých veciach o dve triedy lepšie. Toto boli 2 hodiny zabitého času. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Serte na zdejsi hodnoceni, tohle byla ultimatni jizda. Jasne, pribeh je tezce vymastenej, ale jinak je to neskutecne zabavna jizda od zacatku do konce. Plati klasicky pravidlo dvojek, vseho je tu vic, ale v tomhle pripade je to jedine dobre. Reynolds je opet za blbecka, Samuel za drsnaka, ale tentokrat je oba totalne valcuje ultimatni Salma. Vsichni neustale fuckujou, neustale nekdo chcipa, krev strika na vsechny strany, je to vtipny, je to svizny, je to zabavny a jako zaporak tu je paradni Banderas. Proste ultimatni oddechovka, kterou si z chuti pustim znova. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • V jedné scéně můžeme vidět, jak Michael Bryce (Ryan Reynolds) zneškodní nepřítele lahví ginu Aviation. Jedná se o skutečnou značku, kterou vlastní právě Reynolds. (rudicz)

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Reklama

Reklama