Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick a Vanessa Lacheyovi pořádají sociální experiment. Nezadaní muži a ženy při něm hledají lásku a zasnoubí se, ještě než se osobně setkají. (Netflix)

Recenze (70)

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele

Jessice je 34 a do budoucna plánuje tři děti, podle svých slov však ještě není úplně připravená na trvalý vztah. Tenhle pořad je moje guilty pleasure na Netflixu, koukáme na to u mě po večerech a často se nemůžeme přestat smát. Já mám tyhle “sociální experimenty“ docela rád, je to uhozené úplně ve všech směrech, špičkou ledovce je potom jak ti lidi utíkají od oltářů to je naprosto over the top. Prostě parta mladých debilních američanů co si hrají na lásku, vyjimku tvoří jen Lauren a Cameron, ti ničí úplně všechny stereotypy, jak vztahové tak rasové. Takže na večer ke zasmání je to ideální a rozhodně lepší než Too Hot to Handle, který naprosto nesnáším. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Pominu neustálé upozorňování na to, že jde o velký experiment, což je samozřejmě jen tvrzení, které má pomoci tomu, abyste se nestyděli za to, že sledujete reality show, u které doufáte, že se někdo pohádá nebo rozejde. Poté, co jsem dokoukal první řady The Circle a Too Love to Handle, jsem vyzkoušel Láska je slepá a musím se přiznat, že mi chvíli trvalo, než jsem tomu přišel na chuť (epizody z Mexika mi přišly vysloveně nudné), ale nakonec nelituji, protože ve finále to nabralo hodně velké obrátky. Mimochodem, chtěl bych dělat moderátora, manželé Lacheyovi se tedy moc nenadřeli. ()

Reklama

Larushka 

všechny recenze uživatele

Trošku zvrácenost. Každopádně jsem to sjela v pár dnech, protože se nešlo odpoutat. :)) Jak už bylo řečeno, casting je vytvořenej z úspěšných, krásných Američanů, protože jinak by to nešlo. Většina z nich mi sice přišla kokotská, ale to není žádné překvapení. U těhle pořadů si říkám, že pokud to někomu z účastníků pomůže k prozření nebo k nějakýmu osobnímu růstu, tak je to super. I když Jessica při reunionu nepůsobila, že by byla schopná nějaké větší sebereflexe. Párům, které se při soutěži opravdu vzali fandím, protože mi přišly nejsympatičtější a nejnormálnější. Poznámka: Potřebovala bych, aby mi Netflix už nenabízel takovéhle pořady. Tím, že je sleduju, si neuvěřitelně kazím reputaci. :)) ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Ten koncept se mi úžasně líbí, výborně jsem se u toho bavil, hodně jsem se u toho dojímal. Jedna pecka dolů za hluchý místa- slušela by tomu kratší stopáž a jedna pecka dolů za ty hekťáky chlastu, který do nich nalili během natáčení. Taková Jessica je regulérní alkoholička./// Dokoukal jsem nový epizody s podtitulem Po svatbě (2 roky). Čekal jsem nějakou nudnou reminiscenci, oni z toho ale udělali málem další regulérní reality show. Zrodily se tu další zajímavý příběhy, navíc to bylo oproti původní sérii zhuštěný jen do tří částí, což znamená, že vyhověli mé prosbě a zbytečně to nenatahovali. Ale zkrátím to. Nechci spoilovat, ale jsem docela v šoku, jak moc může dvouletý manželství někoho změnit. Fakt v šoku. Vocas jeden. ()

KNicole 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako experiment, končí to samozřejmě jako nejšpinavější reality show, ale neodtrhnete od ní oči. Roky seznamování a partnerského života tady jednoduše zrychlili do 40 dnů, je to svět lidství, pudů a vztahů zakonzervovaný v deseti dílech. A samozřejmě ta nejzvrhlejší z úchylek, proto dokážu každýho zdejšího intouše pochopit za jednu hvězdičku. Jenže jsem prostě taky jenom člověk, a tak se nemám proč stydět za to, že jsem se skvěle bavila. Od začátku do konce. Z vlastní zkušenosti vím, co s člověkem udělá vytržení z dosavadního života a reality 7 miliard lidí, když ho zavřou do nového mikrosvěta, kde ho 24 hodin denně obklopuje několik furt stejných jedinců - prostě se začnou dít věci. Ale kromě dramat, jisker a taky trochu chemických neshod si v tom najdete i vzorek všech lidí. Lehkomyslných baličů, sebevědomejch koket, vypitejch třicítek bez dětí, dramatickejch holek, "hodnejch kluků" bez známky sebehodnoty a taky pár úplně, ale úplně normálních lidí, kteří si v tom cirkusu vážně našli životní lásku. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama