Reklama

Reklama

Co kdyby...? - Série 2 (2023) (série)


Co kdyby... Nebula vstoupila do Nova Corps? (S02E01)

(epizoda)
  • USA What If... Nebula Joined the Nova Corps? (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nebula naverbovaná do Nova Corps se vydává prokázat své detektivní schopnosti. (Disney+)

Recenze (26)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Detektívny cyberpunk noir záchrane sveta. Káčer a jeho linka to dosť zlacnili, je tu aj dosť klišé o double a Triple crossingu. With a twist! Ako mali v Rick a Morty... Ináč dosť v pohode začiatok druhej série, detektívny mini príbeh na 30min je skvelý. A navyše v štýle blade runnera (you are a cyborg, so). ()

Pichloza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S tím neustálím zabíjením a zesměšňováním Thanose mě tenhle seriál i jeho tvůrci začínají pěkně sr*t. Jinak samotná epizoda je za mě spíš průměrná sci-fi detektivka s cool Nebulou a Howard Duckem která jen znovu dokazuje že tvůrci seriálu se neumí pořádně odvázat co se týče nápadů s konceptem "What If" a místo toho jen jak by řekl Ultron "Kloužou po povrchu, ale už je nenapadne podívat se dovnitř." ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Evidentně došly nápady. Prostě vzali postavy ze strážců galaxie a nějak je namíchaly. Kdo mě pobavil byl Howard (aka hrdina první Marvelovky). Hodně se tu připomíná Blade Runner… nějak jsem nepochopil proč. Jako kvůli létajícím autům? To už rovnou můžu říct, že mi to připomíná Vzpouru mozků (díky napojení robota na kouli :)) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ronan zabije Thanose a zaútočí na Xandar vůdkyně Nova Corps zapne štít a on se tam nemůže 50 let dostat. Posuneme se v čase a zjistíme, že Nebula je členkou Nova Corps a řeší vraždu Yondua pak zjistí, že Yondu měl údaje s kódy jak proniknout do sídla Xandaru a vypnout ten štít a někdo ho zabil. Na konci se vytvoří tým Nebula, Kačer Howard, Miek a Korg a jdou bojovat nejlepší pasáž. 80 procent ()

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten cyperpunkový bladerunnerovský vizuál je fakt boží, atmosféra správně temná a vtahující, ale ten děj... to je fakt tragédie. Plné nelogičností, scénaristických berliček, wtf momentů a klišé. Takové zosobnění dnešního MCU, "nablýskaná bída". Přitom první řada dokázala, že i na ploše 25 minut lze vystavět smysluplné příběhy bez berliček, logických děr a klišé. Tento jím bohužel není. 50% ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno