Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je během vánočního večírku napadena věž Avengers, musí Happy Hogan prokázat své hrdinství. (Disney+)

Recenze (24)

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MCU dostáva svoju Smrtonosnú pascu. Síce z toho veľmi necítim ,,What If", ale klamal by som, keby som napísal, že ma táto epizóda nebavila. Happy bol fajn, nejakej epizóde, v ktorej by sa pridal k Avengerom by som sa nebránil. Ale popravde, celý diel si pre seba ukradol excentrický Justin Hammer, ktorý ma bavil každou scénou. Len tá Darcy bola otravnejšia, ako by som si prial. Šťastné Marvelovské. ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vánoční díly u různých seriálů mám opravdu rád, tohle jsou vánoce v podání Marvelu, působí to vánoční atmosférou ? Řekl bych tak 50/50. Po skvělém naladění při předchozí epizodě jsem doufal v pohodovou vánoční atmošku, u které se budu cítit fajn, ono to tak z půlky působí ale to by nebyl Marvel kdyby tam nebyla přidána akce. Já jsem zastánce toho že vánoce mají být v poklidu a míru, to se bohužel v dnešní epizodě nedělo a ne jen to, trochu divný příběh, z půlky fungující vánoční atmosféra a podivné zápletky. Jo, je fajn do Marvelu zapojit i vedlejší postavy, které nebyly dříve do děje moc zapojovány ale v této epizodě byly zapojeny trošku divně. Epizoda rozhodně není nějakej velkej spád dolů ale není to žádný zázrak a rozhodně bych to k vánoční epizodě nepřirovnal protože vánoční atmosféra na mě působila jenom chvilku. Celkem zklamání ale neurazí. 5/10 ()

Reklama

MERKATtv odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie len, že je toto najhoršia animovaná paródia na Die Hard akú som kedy videl, ale je to aj neskutočne otravná epizóda. Doteraz som nepochopil prečo má Marvel potrebu pretláčať postavu Darcy, keď 90% času nemá s príbehom nič spoločné. Vôbec nechápem prečo ich napadlo premeniť Happyho na Amazing Bulka, prišlo mi to príliš stupídne. Taktiež celá epizóda je vystavaná iba na tom aby mohli urobiť vianočné referencie a vtipy ktoré pôsobia strašne nasilu. Naozaj škoda, že návrat Justina Hammera bol takto nevyužitý, lebo toto bolo naozaj po dvoch skvelých epizódach absolútne dno aké mohli dosiahnuť. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hulk na steroidoch v podobe Sbs-kára Happyho, najmilšieho človeka na svete, sa stane Hulk na steroidoch. Terorista ovládol HQ Avengers a Jarvis je mimo hry, takže Happy je na to sám, kým neprídu Avengers. Hulk tu má strašne brutálne súboje, ktoré sú úplne masterpiece a ide sa v nich all in. Veľmi oceňujem antiklimaxové scény, ako je zakradanie sa v tieni a v tom, you guys can see me, right? Da 😀 alebo Stark a jeho suit. Villain aj hrdina boli skvelý, to sa musí uznať a opäť máme aj okrajové postavy, ktoré preberajú opraty hlavného príbehu. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím první díl ze tří co stojí za hovno. Avengers slaví Vánoce a vběhne tam Hammer co má sérum Hulka a chce ho na sobě vyzkoušet (Proč ho už v sobě neměl hned film neřeší). Získá nějak Iron Legion a Happy Hogan o musí zastavit ten si mezi tím do ebe píchne to sérum tak mutuje v fialové cosi . 40 procent a i to jsem hodný, ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama