Reklama

Reklama

Co kdyby...? - Série 2 (2023) (série)


Co kdyby... Iron Man havaroval u Velmistra? (S02E04)

(epizoda)
  • USA What If... Iron Man Crashed Into the Grandmaster? (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tony Stark vyzve Velmistra, aby se spolu utkali v závodech na život a na smrt. (Disney+)

Recenze (28)

AloeB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cokoliv toto bylo, pak to bylo poměrně vydařené. Sice jde o klasickou prezentaci obecného problému série What If..., tedy že bez obecného povědomí o MCU budou epizodky jen sledem náhodných zjevů a nevysvětlených hlášek - zde Korg již po stopadesáté odkazuje k papíru a odnikud létají elektrizující puntíky k omráčení protivníka, o magické hůlce Topaz ani nemluvím, nicméně protože si o těchto filmech udržuji povědomí a protože mě Saakar v Ragnaroku dost bavil, tak si nemohu pomoct a snažím se toto vnímat pozitivněji. Takže pro koncepci Gamory mstící se na Tonym a pro vozatajské Grand Prix na odpadní planetě hodnotím jak hodnotím, v závěru však zmíním alespoň důležitou výtku, která se - očekávám - táhne a potáhne i zbytkem série. What If... sice představuje alternativní realitu, ale to ono alternativní zcela zjevně nepřináší vůbec nic nového. Jistě, od konceptu to snad ani nemohu čekat, ale kromě opakujících se postav v jiných kostýmech série od původních filmů přebírá i koncepty a hlášky (opět se vracím ke Korgovi, který je v podání Waititiho sice fajn, ale působí jako by jej napsala AI na základě scénáře k Ragnaroku). Já pastiše rád, ale jestli bude celá série nekonečně jen o nich, tak možná začnu kvitovat ten drbík, že to čtvrtou sérií skončí. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Grandmaster s Tony Starkom majú fakt skvelú chémiu a ich interakcie medzi sebou bolo zábavné sledovať. Bohužiaľ to nemôžem povedať o zvyšku epizódy. Gamora tam je totálne piate koleso. Zase tam strčili Korga z ktorého sa začína stavať najotravnejší charakter v histórii lebo táto postava jediné čo dokáže ponúknuť sú "kameň,papier,nožnice" vtipy. Objavia sa tak aj ďalšie postavy z Ragnaroku ako napríklad Topaz a Valkyrie ale tiež sú tam nasilu pretláčané, iba aby tam boli. Príbeh bol úplne hlúpy a aj také detaily ako to, že Tony nechce piť vesmírny alkohol, čo je úplná blbosť lebo jeho charakter sa celý točí okolo alkoholu. Neviem, príde mi to ako veľmi slabo vystavaná epizóda, veľa nápadov nahádzaných na seba ktoré spolu nefungujú. Je mi ľúto že postava Grandmastera bola iba v jednom filme a v tejto epizóde lebo je to jedna z najzaujímavejších a najzábavnejších postáv v MCU. Vizuál epizódy je skvelý ale stále si myslím, že s touto premisou mohli spraviť viac. Malo to oveľa väčší potenciál než vesmírny Nascar ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na konci Avengers jak Tony poslal atomovku na Chitauri a spadl na Zemi zpátky se ten pád na Zemi nestal a místo toho dopadl v Sakaaru.  Tam vládne Grandmaster co pořádá závody futuristických aut (něco jak filmy Rallye smrti) dojde tam Gamora a chce zabít Tonyho pak jich oba unese Grandmaster a Tony zjistí, že je Grandmaster zlý a vyzve ho na závod. Pokud vyhraje Grandmaster vyhraje Tonyho zbroj pokud Tony planetu Sakaar. 60 procent kdyby neudělaly z Grandmastera homosexuála  dal bych více. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektná časť, ktorá jasne ukázala kvality pôvodného tretieho Thora, len tu sme dostali príbeh okolo Tonyho Starka a sympatického ženského osadenstva + Qorga. Grandmaster si to dáva ešte viac pomaly ako vo svojom filme, takže radosť sa na to pozerať. Plus čiastočná inšpirácia resp. skôr len podobnosť k Speed Racerovi, zasa bod hore. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • V této epizodě je k vidění krátká mezititulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama