Reklama

Reklama

VOD (1)

Soudem jmenovaná zákonná zástupkyně podvádí svoje klienty, a místo aby o ně pečovala, získává nad nimi absolutní moc. Její nejnovější oběť má ale v rukávu nečekané eso. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (593)

somnar 

všechny recenze uživatele

Bohužel je to úplně blbě postavený, protože to nechápe, co je na tom příběhu nejatraktivnější - totiž nemožnost se vyvléct z péče, která je "míněna dobře". Mohla by to tak být skvělá satira na současný svět, kde se z "empatie" stalo nový buzzword, tudíž směnitelná virtuální hodnota, což je trochu cítit v úvodních jedovatých dialozích, soudních slyšeních či scéně s právníkem, pak se to ale zvrtne do zcela směšné, trapné gangsterky, která všechno předchozí podryje. Ve druhé polovině to navíc ani neumí být přesvědčivě amorální, když to najednou z podvodnic dělá hrdinky, jimž máme držet palce, a pak to ani neumí skončit ve správnou chvíli, když Pikeová dostává do péče Dinklageho. Pike, Messina i Wiest jsou dobří, J Blakeson ale není. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nemám moc rád, když se filmový profesionální zabiják rozhodne někoho profesionálně zabít, nějak vychytrale a mazaně to udělá, ale pak se naprosto neprofesionálně nepřesvědčí, že se mu to opravdu povedlo. Tahle scéna spolu s jedním závěrečným plánem, který vyšel nejspíš jen díky šťastné náhodě, film v mých očích připravila o jednu hvězdičku, jinak jsem se až překvapivě bavil, a to hlavně zásluhou dokonalé Rosamund Pike. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděla tak ultra odpornou mrchu, kterou bych postupně a hezky pomaloučku umučila k smrti. Nervy drásající pocity a otázky typu "kdy už jí sakra někdo ťafne přes tu ruku" jsem měla až do poslední klapky. Jak to Rosamund hrála, to mně snad ani hlava nebere. Už jí budu mít spojenou nastálo s touhle potvorou i když bude hrát třeba Popelku. V každém případě zaslouží Oskara jak byla brilantní. ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Začátek super. Nemyslím si sice, že se to dá tak snadno udělat i v Améru, ale pěkně vymyšlený podfuk na babičky a dědečky. To bylo tak perfektně natočené, tak emotivně nastřelené, že jsem vzteky malém rozkousal sedačku. Úplně jsem se těšil, až bábi Zlopočasná vytáhne z rukávu kvér a ustřelí jí tu hnusnou patku... Pak měla přijít ta část, na kterou jsme se ženou tak natěšeně čekali. Pak přišla. No. Jestli je celá ruská mafie takhle trapná, tak se divím, že ji státní orgány nenechají se vymlátit mezi sebou. Opravdu nemají zaplaceného soudce? Opravdu by nepodplatili nějakého údržbáře nebo hlídače, aby jim bábrdli vyvezl na parkoviště? Opravdu by jí nerozmlátili kladivem postupně všechny prsty a pak ji nestáhli z kůže? Scéna, kdy obtloustlý hlídač začne bez rozmyslu střílet v domově důchodců... Kdy nehoda v autě dopadne jinak a to finále, kdy ruský mafián se dá do komplotu s tou čůzou... A finále, kde teda má milostivě být řečeno, že ani ona z toho nevyjde nejlépe... Ten film je ztráta času. Jako velmi často si hraje na realitu, ale ve chvíli, kdy je ta realita potřeba, aby diváka udržela v napětí, tak se objevuje Deus ex a zachrání situaci, aby to mohlo jet ještě o chvíli déle. Za mě ztráta času. Naprosto zpackaná a nevyužitá šance na dobrý thriller. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak jako poslání týpků s bouchačkama do domova bych moc jako "chytrý souboj" tedy neviděl, ale okey.. nenudil jsem se..(což v týhle době je už fakt cenný..najít film, který zaujme a udrží pozornost diváka) i když mi to příjde víc o zmrdech, než kdejáká marvelovka, co si na film o antihrdinech jen "hraje". Každopádně tím koncem to zachránili, jinak bych byl fakt nasranej, ale přišlo mi to tam dopsaný. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (10)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Byly uděleny Zlaté glóby

Byly uděleny Zlaté glóby

01.03.2021

V noci z neděle na pondělí proběhl 78. ročník udílení cen Zlatý glóbus a celý ceremoniál se z důvodu pandemie odehrával ve velmi úsporném duchu s minimem přítomných diváků a ze dvou lokací najednou.… (více)

Reklama

Reklama