foto

Isiah Whitlock Jr.

  • nar. 13.9.1954 (63 let)
    South Bend, Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Old Man and the Gun
2017 Auta 3
CHiPs
Person to Person
2016 Charity Case (TV film)
Můj kamarád drak
2015 Chi-Raq
2014 The Angriest Man in Brooklyn
2013 Home
Newlyweeds
Zpráva o Europě
2012 Díky za ty dary
Not Fade Away
Predisposed
2011 Cedar Rapids
Gun Hill Road
Oddělen
Trophy Kids
2010 Hlavní třída
2009 Nejlepší z Brooklynu
Nenávidím Den Sv. Valentýna
Pod novým vedením
2008 Things We Know, The
Zalknutí
2007 Kouzelná romance
Pokoj 1408
2006 Nejlepší úlovek
2005 Duane Hopwood
2004 Nesnáší mne
2003 Bought & Sold
Večeře s April
2002 25. hodina
2001 Skoč až zítra!
Třetí světová válka (TV film)
1999 Harlem Aria
Ryba ve vaně
1997 Labyrint lží
1996 Eddie
Všichni říkají: Miluji tě
1990 Gremlins 2
Mafiáni

TV seriály

2017 The Mist (TV seriál)
The Waking Dream (E09)
The Law of Nature (E08)
Over the River and Through the Woods (E07)
další epizody (8)
Jak prosté (TV seriál)
Over a Barrel (S05E13)
2016 Atlanta (TV seriál)
The Big Bang (S01E01)
Lucifer (TV seriál)
Favorite Son (S01E06)
2015 The Carmichael Show (TV seriál)
Všemocný (TV seriál)
Velitelství! (E09)
Gotham (TV seriál)
Rogues' Gallery (S01E11)
2014 The Divide - Zlom (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Milton Bobbit (No. 135) (S01E18)
2013 Lucas Bros Moving Co (TV seriál)
Lucky 7 (TV seriál)
2012 Viceprezident(ka) (TV seriál)
2011 Onion SportsDome (TV seriál)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Poslední vydání (S05E09)
Vyjasnění (S05E08)
Převzetí (S05E07)
další epizody (7)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Nový den (S04E11)
Pochybnosti (S04E10)
další epizody (4)
2004 The Jury (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Groteska (S03E09)
Mravní malost (S03E08)
Návrat domů (S03E06)
další epizody (5)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Jed (S02E03)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úklid (S01E12)
Cena (S01E10)
Jedno zatčení (S01E07)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
Madigan Men (TV seriál)
Wonderland (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1997 LIBERTY! The American Revolution (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)

Dokumentární

2005 Slavery and the Making of America (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace