Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní postava Klára umí být ve čtyřiceti pořád stejně nejistá a zmatená jako v osmnácti, jenom už to nevypadá tak roztomile. Její manželství ze dne na den skončí a ona se znovu ocitne v nepředvídatelném světě randění a seznamovacích trapasů. Do toho vychovává dvě dcery, snaží se přežít životní styl své excentrické mámy a navíc jí začne radit úžasná vztahová koučka a influencerka. Do téhle chvíle měla svůj život celkem naplánovaný, ale teď se z ní stal samouk. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele

Taková ta oddechová komedie o středním věku, jenže ony nám ty vztahy opravdu nejdou a je to takové napříč věkem od 15tky po bábu. Ne, že by to tady bylo nějak oduševnělé, ale nikdo dokonalý není a my to buď přijmeme a jsme rádi, za toho druhýho, co nás má rád a nebo stále hledáme něco lepšího a šťastný nejsem nikdy. ()

Lapacka 

všechny recenze uživatele

Docela vtipný film, celkově mě tentokrát návštěva kina příjemně překvapila. Hlavní hrdinka je "ze života", v podstatě je to docela dobře zahráno, Jana Plodková velmi dobrá. Mužské postavy jsou trochu "na okraj", je vidět, že je to podáno z ženského úhlu pohledu, což mi ovšem nevadilo. Mám už svoje roky a zkušenosti.  Film se asi trochu míjí s úrovní "dosaženého poznání" a životními zkušenostmi většiny uživatelů téhle stránky, je to film o lidech a pro lidi co už jsou řekněme 30 plus :-) ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Nesympatická hlavní hrdinka ve světě dalších nesympatických postav. Úplně nevím, co si mám myslet. Filmařsky takový ten současný generický standart tuzemské komedie, který trochu až zavání seriálovou tvorbou. Herci zvolení na jistotu, ale jejich postavy jsou až moc karikaturní a prvoplánové. Příběh taky lék na rakoviny neobjevil a tak snad jediné o co se dá opřít, je fakt že se na Život pro samouky dalo dívat……….a za pár let, to bude možné si dát i opáčko. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Heuréka! Konečně po dlouhé době česká komedie, u které jsem se několikrát upřímně zasmál a neměl jsem trapnej pocit, že jsou všichni moji spoluobčané vypatlaní dementi. (Dementi to ve skutečnosti budou, když má tahle inteligentní věc 54% a to non plus ultra stupidní Přání k narozeninám o 6% víc.) Děkuju, děkuju, děkuju, už jsem ani nedoufal. ()

Ondra16 

všechny recenze uživatele

Největším plusem toho filmu je, že není nakonec tak debilní, jak na začátku vypadá. Jeden z deseti vtipů je i povedený, trošku se smějete a morální cringe meter zůstává lehce pod laťkou "absolutně debilní česká sračka". Kdyby to mělo propracovanější scénář, k něčemu to směřovalo a všichni to netočili na neutrál, tak by z toho mohla být i fajn jednohubka, protože i když do toho ti herci moc nedávají, tak jsou prostě neodiskutovatelně dobří a je to na tom poznat. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama